Zujalice zauzimaju izuzetno važno mesto u prodavnici. Kao što znamo, nalaze se na samom ulazu, pa treba da podstaknu kupce da uđu u prodavnicu i da im na neki način požele dobrodošlicu. Obloge za zujalice bi trebalo da nagoveste posetiocima šta ih sve čeka u radnji i da istaknu aktuelne akcije i popuste. Iz tog razloga, senzormatik obloge su savršeni medij za reklamno oglašavanje. One podrazumevaju dragoceni reklamni prostor koji se mora iskoristiti na najbolji način.

Štamparija All In One iz Beograda se već godinama bavi oblogama za zujalice, izradom i štampom. Odabrali smo akylight i troslojni mikroval kao najpognodnije materijale za proizvodnju zujalica. Akilajt je saćasta PP ploča debljine 2.9mm. Ističe se svojim kvalitetom, izdržljivošću i dugotrajnošću. Takođe, ovaj materijal se pokazao kao fantastična podloga za štampu, pa na njemu odštampane boje ostaju intenzivne vrlo dugo.

Prekrivke za zujalice se izrađuju i od mikrovala. To je karton koji se sastoji od tri sloja, gde je srednji sloj talasast. Koristi se za izradu čvršće i jače ambalaže, pa ste najverovatnije imali priliku da uživo videte pomenuti materijal. Zujalicama daje potrebnu čvrstinu, a savršeno odgovara kao podloga za štampu.

Kod obloga za zujalice, izrada se prilagođava konkretnoj želji i potrebi klijenta. Postoje dve standardne veličine zujalica: 450x1500mm i 500x1800mm, ali one se mogu menjati u zavisnosti od vaših želja. Štampa zujalica podrazumeva digitalnu štampu u punom koloru sa parcijalnim lakiranjem, ukoliko želite specijalne efekte te vrste. U mogućnosti smo da lakiramo mat ili sjajnim lakom odabrane delove na štampanom motivu.

Brendiranje zujalica i senzormatika oblogama podrazumeva vrlo jednostavnu montažu: obloga se samo navuče na zujalicu. Što naravno podrazumeva da možete da menjate obloge kada god poželite novi dizajn ili natpis na zujalicama. Cena ovih proizvoda se određuje na osovu preciznih dimenzija I odabranog materijala, međutim možete je vrlo jednostavno saznati koristeći naš online kalkulator.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu