Memorandum je kvalitetan papir A4 formata na kome su odštampani logotip i podaci o određenoj firmi. Koristi se kako bismo na njemu štampali važna dokumenta koja izdaje preduzeće. On je neizostavan deo poslovne komunikacije, pa mnogo govori o profesionalnosti kompanije kada je međukorporacijska korespondencija u pitanju. Stoga se treba potruditi oko izrade memoranduma i to u svakom smislu. Treba kreirati savršen dizajn kojim će se firma predstavljati eksterno svojim stejkholderima. Takođe, štampa memoranduma mora biti izrađena tako da print ima visoki kvalitet i postojanost.

Odlična izrada memoranduma uz pristupačne cene i kratke rokove izrade čini našu štampariju prepoznatljivom na tržištu Beograda. Izgled memoranduma, uz standardne podatke o kompaniji i logotip, zavisiće i od izbora vrste papira. Naša štamparija vam može ponuditi offset papir od 80 gr i kunstdruk od  130, 150 i 170 gr. Kada je u pitanju memorandum, format koji se najčešće izrađuje je A4. Međutim, mi možemo štampati i u A3 ili A5 formatu, u zavisnosti od vaših potreba.  Štampa memoranduma se može vršiti jednostrano ili dvostrano, crno-belo, ali je najčešće direktna digitalna štampa u punom koloru. Ukoliko imate nedoumice oko dizajna, na raspolaganju vam je i naš tim kreativnih stručnjaka iz ove oblasti. Naše kolege dizajneri će za vas osmisliti veoma originalan i elegantan vizuelni identitet memoranduma. Ponudiće vam nekoliko primera memoranduma, a tek nakon što vi odaberete savršeni, naš proizvodni pogon kreće u izradu.

Cene formiramo na osnovu potrebnog tiraža, vrste izabranog papira i štampe, kao i dizajna, ali vam možemo garantovati najbolji odnos kvaliteta memoranduma, cena i rokova izrade. Na tržištu Beograda izdvajamo se po kompletnosti usluge i rado ćemo zajedno sa vama proći put od idejnog rešenja do fenomenalnih memoranduma u vašim rukama. Svoje proizvode dostavljamo širom Srbije, pa je moguće poručiti online putem sajta i sačekati isporuku na navedenoj adresi.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIMEM0001
Dodaj u korpu