Paletne obloge

Paletne obloge se koriste da se obloži paleta u prodajnom objektu kako bi izloženi proizvodi izgledali lepše, kao i enterijer. Međutim, paletne obloge se mogu pretvoriti u pravi POS displej ukoliko se upotrebi kreativnost i mašta. Upavo obloge za palate će nekada presuditi tokom kupovine i navesti kupca da odabere vaš proizvod. S obzirom da pločaste materijale možemo seći ravno i konturno i raditi direktnu digitalnu štampu na njima, u mogućnosti smo da zajedno sa vama kreiramo najoriginalnije obloge za palate u Srbiji.

Za izradu obloga koristimo akylight. To su kapilarni paneli od polipropilena. Ovaj materijal je izuzetno lagan i dugotrajan. Akilajt fantastično podnosi i niske i visoke temperature, pa se može koristiti i za unutrašnju i za spoljnu upotrebu. Najčešće se izrađuju kutije od akilajta, ambalaža, kao i štandovi za izložbe i sajmove. Može se seći ravno i u oblicima koji imaju konturne ivice. Takođe, radimo i bigovanje ovog materijala. Akylight je bele boje, što je vrlo važno za štampu. Na belim površinama print je izuzetnog kvaliteta i jasnoće. U pitanju je direktna digitalna štampa na paletnim oblogama. To je najsavremenija tehnika štampe i obezbeđuje visoki kvalitet. Takođe, pružamo mogućnost parcijalnog lakiranja mat ili sjajnim lakom, što će paletnim oblogama dati posebnu dozu stila i prefinjenosti.

U izradi paletnih obloga, dimenzije su najčešće 3000x2000mm. Međutim, uvek postoji mogućnost da sami formirate željene dimenzije obloga prema konkretnoj potrebi. Mi smo poznati kao preduzeće koje se zalaže za originalnost i koje sa posebnom radošću proizvodi unikatne i neobične proizvode. Stoga klijentima uvek jasno predočimo sve  naše tehničke mogućnosti i podstičemo ih da osmisle proizvod koji će njihov brend ojačati, a prodaju vinuti u nebesa. Naravno, mi smo tu da organizujemo proizvodnju i isporuku I to u najkraćem roku, po vrlo pristupačnim cenama. Budite slobodni da nas kontaktirate za sve dodatne informacije.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu