Reklamni štandovi su fantastičan marketinški alat ukoliko želite da povećate broj svojih klijenata i potrošača proizvoda. Promovisanje i izlaganje proizvoda na različitim manifestacijama je potvrđen način za povećanje prodaje. Štandovi za promocije omogućavaju da promocije i prezentacije budu sprovedene profesionalno i efektno. Promotivni pult sa originalnom reklamom i izloženim proizvodima je fantastična osnova za verbalno prezentovanje i prodaju. Neposredna komunikacija sa ciljnom grupom, kao i mogućnost da sami testiraju proizvode na licu mesta, stvaruju dublji odnos između kupca i vašeg brenda. To je najbolji način da svoj brend diferencirate u odnosu na konkurenciju. Pop up štandovi ne zauzimaju mnogo mesta u prostoru, a ipak dovoljno se ističu zahvaljujući brendiranju u punom koloru. U svom imenu sadrže „pop up“ što znači iskočiti. Ovo se može povezati sa lakoćom njihove montaže i sa mobilnošću. Toliko brzo se montiraju da ćete imati utisak da su samo odjednom iskočili niotkuda.

Još jedan među montažnim štandovima iz asortimana štamparije All In One je pop up pult Practico. Njegov naziv govori da je u pitanju najjednostavniji pult u našoj ponudi, što je veoma važna karakteristika za transport i montažu. Širina reklamnog panela na kome se radi štampa kod ovog pop up pulta je 180 cm, a visina 90 cm. Kada se montira štampni deo, sa prednje strane pulta se vidi u širini od 90 cm. Štampana grafika je izuzetnog kvaliteta i radi se u punom koloru. To znači da možete kreirati bilo kakvu ilustraciju koja će predstaviti vašu firmu u punoj sjaju, a mi ćemo je verno, u punoj rezoluciji, preneti na frontalni deo pop up pulta. Štamparija All In One uvek ima raspoložive pultove na stanju, samo je potrebno uraditi štampu po vašoj želji. Ovo je odlična vest ukoliko vam je hitno potreban reklamni pult. Takođe, mi radimo i subotom, te smo svoju proizvodnju potpuno prilagodili brzom načinu života i rada naših klijenata.            

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPULT0008
Dodaj u korpu