Pločice sa imenom za zaposlene su neizostavni deo poslovnog sveta. Ima ih u raznim firmama i njihova upotreba donosi veliku korist. Gravirane pločice sa imenima se koriste u bankama, restoranima, trgovinskim lancima i drugim velikim kompanijama. Njihova osnovna namena je jednostavna identifikacija zaposlenih, ali i dostupnost podataka klijentima. To dovodi do otvorenije komunikacije i većeg poverenja. Klijenti uspostavljaju bliži odnos sa zaposlenima što rezultira produktivnijim poslovanjem. Ovo je posebno važno kada su u pitanju uslužne delatnosti. Svaki klijent će ponovo doći u kompaniju gde je ostvario fin odnos sa zaposlenima. Jedna sitnica, kao što je ID pločica, može napraviti velike promene u preduzeću.

Pločice za zaposlene su već dugo u našoj ponudi i vrlo su tražene. Štamparija All In One iz Beograda ih pravi od zlatne ili srebrne graverske plastike debljine 1.6 mm. Dimenzije i oblik možete kreirati sami. Osim imena i prezimena, pločice mogu sadržati logotip preduzeća, funkciju određenog zaposlenog i druge važne informacije. Graviranje ID pločica za zaposlene se radi metodom laserske gravure. Na ovaj način se dobija vrlo precizna i trajna gravura, s obzirom da se mašina kontroliše kompjuterski. Graviranje na graverskoj plastici je posebno preporučljivo jer izgravirani tekst ne može promeniti boju tokom vremene. Gravura je uvek čista i jasna. Graverska plastika je lagana za nošenje i vrlo otporna. Na prvi pogled se teško može uočiti razlika između nje i metala, te ima vrlo elegantan izgled. Na osnovu navedenih karakteristika odabrana je kao savršen materijal za izadu identifikacijskih pločica.

Naravno, važno je da pločice budu udobne tokom nošenja i dobro pričvršćene za garderobu. Najtraženije su ID pločice sa magnetom jer u svom sastavu imaju trostruku magnetnu kopču. Ona savršeno fiksira pločicu, a ne ostavlja apsolutno nikakve tragove nošenja. Ukoliko pločice treba da stoje na radnom stolu ili nekom drugom predmetu, a ne na garderobi, moguća je izrada pločice sa lepljenjem.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Graverska srebrna 1.6 mm
Graverska zlatna 1.6 mm
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu