Poznati profesor menadžementa planiranje opisuje kao „sposobnost sagledavanja budućih posledica sadašnjih odluka.“ Ukoliko posmatramo proces menadžmenta u jednom preduzeću, planiranje se smatra primarnom i suštinskom fazom. Stoga, za uspešno upravljanje preduzećem ciljevi su krucijalni. Cilj je potpun jedino onda kada ga vremenski odredimo, u suprotnom on je poprilično apstraktan.  A za to nam je svakako potreban kalendar. Ovaj predmet je nezamenljiv kada je u pitanju informisanje o vremenu i planiranje budućih događaja.

Stoga, kao veoma uspešna kompanija za izradu kalendara, mi smo kreirali raznovrsnu ponudu ovog reklamnog materijala. S obzirom da se kalendar mnogo koristi i za korporativne i za privatne svrhe, u naš asortiman smo uvrstili za svakoga po nešto. Sada bismo izdvojili zidne double kalendare kao najtraženije.  Naša štamparija ih proizvodi u dimenzijama 320x570 mm. Ovaj reklamni kalendar se sastoji od 12 listova na kojima se radi štampa u punom koloru. Na svakom od ovih listova se radi jednostrana štampa. Po kvalitetu i drugim karakteristika se izdvojio  kunstdruk od 130 gr, pa smo ovaj papir odabrali za štampu kalendara. Postolje kalendara se pravi od lepenke na kojoj takođe izrađujemo štampu. Za spajanje postolja i listova koristimo srebrnu metalnu spiralu. Minimalan tiraž za poručivanje zidnih kalendara double je 20 komada.

Kalendar je savršen poklon poslovnim partnerima i klijentima kao simbol uspešne saradnje u predstojećoj godini. Takođe, idealan je kao reklamni materijal jer postoji mnogo prostora za promociju vaše delatnosti i proizvoda. Logotip na kalendaru i vaši kontakti će biti istaknuti na vidnom mestu svih 365 dana u godini. Uz originalan dizajn koji će znati da vas predstavi u najboljem svetlu i kvalitetnu izradu, nemoguće je da reklamni kalendari ne donesu rezultate. Iako su vrlo učinkoviti u promotivnim aktivnostima, cene kalendara su vrlo pristupačne. Nadamo se da smo okončali vašu potragu za štamparijom koja će kod reklamnih kalendara izradu i štampu obaviti besprekorno.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
(Min:20, Maks:5000)
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIKAL0005
Dodaj u korpu