Cut nalepnice

Brendiranje izloga je najbolji način da se kupcima ukaže na određeni brend. Ovaj vid brendiranja lokala će istaknuti sam lokal, te će svi klijenti vrlo lako pronaći vašu firmu. Osim što su vrlo praktične, nalepnice za izloge imaju ogroman umetnički i marketinški potencijal. Pružaju vam mogućnost da se originalnošću i kreativnošću izdvojite. Ukoliko se vaš lokal nalazi u tržnom centru među desetinama drugih lokala, kvalitetna i originalna nalepnica će vam doneti zaista mnogo. Ciljna grupa će vas uočiti jako brzo i poželeće da dođu baš kod vas. S obizrom da su ljudi vizuelna bića, smatramo da brend treba vizuelno predstaviti na najbolji mogući način.

Među bogatom ponudom folija za izloge i nalepnica koje pravimo od njih, posebno se ističu Cut nalepnice. Zanimljive su zbog svog oblika i načina izrade. Ove reklamne nalepnice za izloge nastaju tako što se jednobojna folija po vašem izboru iseče u željenom obliku ili se koristi bela folija na kojoj se štampa željeni dizajn, a potom katerom iseca. Cut folije mogu biti potpuno isečene onako kako ste vi zamislili, to podrazumeva sečenje spoljnih ivica  nalepnice ali i sečenje iznutra. Visoka tehnologija kojom raspolažemo omogućava nam da folije sečemo i na vrlo sitne delove. To znači da možete poručiti nalepnice u obliku brojeva, slova ili nalepnice u obliku logotipa vašeg preduzeća. Veličinu ove kreativne reklame za izlog možete odrediti sami.

Osim kvaliteta i vrhunske usluge, kod brendiranja izloga cene su takođe važne. One zavise od veličine nalepnice, ali svakako svojim klijentima obezbeđujemo fantastičan odnos ulaganja i rezultata. Novac izdvojen za nalepnice za izloge treba posmatrati kao investiciju u marketing i vrlo efikasno reklamiranje. Reklamne nalepnice će doneti atraktivniji izgled lokalu, povećati broj poseta i naravno podići profit. Izlog je reklamni prostor koji se stvarno mora iskoristiti! Naše bogato iskustvo u izradi nalepnica za izloge, kvalitetne mašine i kratki rokovi izrade svrstavaju nas u uži izbor kada je pitanju prodaja nalepnica za izloge u Beogradu.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTSTO0001
Dodaj u korpu