Totem

Reč totem je preuzeta iz religije, a možemo slobodno reći da je jednim delo preuzeta ideja i namena ovog predmeta. Naime, toteizam je jedna od prvih religija poznatih čovečanstvu, gde se verovalo da je određeno živo biće sveto ili da je predmet sveti. Podizala se velika statua koja je predstavljala svetu životinju ili predmet i podsećala na njegovo prisustvo. U nekoj meri mi radimo istu stvar danas koristeći toteme. Gradimo kult određenog brenda, podižemo mu statuu koja će svakim danom klijente i potrošaće podsećati da smo tu za njih u svakom trenutku.

Štamparija All In One proizvodi različite vrste reklamnog materijala, gde spada sitan promo materijal, ali i velike reklame kao što su totemi. Po uzoru na pomenute statue, totemu su samostojeće reklame velikih dimenzija zarad bolje vidljivosti i uočavanja poslovnih objekata sa velikih razdaljina. Totemi imaju mogućnost osvetljenja, pa je kod nas moguća izrada svetlećih totema ili nesvetlećih totema. U izradi totema koriste se različiti materijali. Reklamni totemi se uvek izrađuju u dimenzijama za koje se klijent odluči, tj. pravimo toteme po meri koja je vama potrebna. Najčešći materijal za proizvodnju totema jeste eloksiran aluminijum i forex,sa digitalnom štampom, dok postolje najčešće bude urađeno od metala zarad bolje stabilnosti samog totema. Dodatno, materijali koje totemi mogu uključivati jesu pleksiglas, alubond, različite forme 3D aplikacija itd. Važno je naglasiti da naša štamparija raspolaže raznovrsnim materijalima i mašinama za obradu i štampu pločastih materijala. Stoga smo u mogućnosti da iskombinujemo materijale po vašoj želji i kreiramo totem koji će najbolje predstavljati vaš biznis.

Reklamni totemi se vrlo često koriste na benzinskim stanicama zbog svoje velečine i efikasnosti. Toteme za benzinske pumpe izrađujemo sa vrhunskom štampom i po povoljnim cenama. Iako nastaju u Beogradu, toteme šaljemo i za druge gradove u Srbiji kao što je Novi Sad, Niš i drugi.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTCOM0004

Kakav dizajn želiš?