Inventarisanje se definiše kao postupak utvrđivanja činjeničnog stanja imovine i obaveza privrednog društva na određeni dan. Postoji šest načela urednog inventarisanja koja se moraju ispoštovati kako bi se dobio tačan inventar. Jedno od tih pravila je načelo pojedinačnog obuhvatanja. Ono zahteva da se pri inventarisanju svaki imovinski predmet ili obaveza moraju pojedinačno popisati. Takođe, tu je i načelo tačnog obeležavanja koje zahteva da se imovinski predmeti označe isto i u inventaru i u pomoćnim knjigama kako bi se omogućila uporedivost.

Da bi se pomenuta i druga načela ispoštovala, koriste se inventarne pločice za označavanje osnovnih sredstava i druge imovine. Pločice obezbeđuju laku upordivost inventarnih lista i stvarnog stanja. Njihove dimenzije nisu zakonom propisane, te sami možete odabrati dimenzije koje vam najviše odgovaraju. Štamparija All In One pločice za inventarske brojeve pravi od graverske plastike debljine 1.6 mm. Ovaj materijal je metaliziran, pa pločice izgledaju kao metalne pločice sa inventarskim brojevima. Međutim, one su lakše i otpornije na delovanje klimatskih i drugih faktora. Ukoliko su vam potrebni inventarski brojevi, preporučujemo da oni budu izgravirani na ovom materijalu. Izrada i graviranje pločica kod nas podrazumeva neograničene mogućnosti i vrhunski kvalitet. Inventarni brojevi i tekst na pločicama takođe mogu biti odštampani CMYK i CMYK + White tehnikama. U pitanju je izuzetno kvalitetna štampa inventarnih pločica u punom koloru.

Osim kompanija koje često naručuju inventarne brojeve, škole, domovi zdravlja i druge institucije takođe imaju potrebu za njima. Ovo je vrlo lak i jednostavan način da se vodi evidencija o imovini.Pločice se lepe na predmete vrlo lako zahvaljujući duplofan traki koja je zalepljena na poleđini pločice. Ovaj način lepljenja se pokazao kao vrlo pouzdan, s obzirom da pločice godinama stoje pričvršćene. Osim brojeva, pločice za inventar mogu sadržati naziv i druge podatke o firmi, u zavisnosti od vaših potreba. S obzirom da ih izrađujemo od odličnog materijala koristeći mašine poslednje generacije, njihov kvalitet i dugotrajnost možemo garantovati. Inventarne pločice izrađujemo po pristupačnim cenama i šaljemo ih širom Srbije.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Graverska srebrna 1.6 mm
Graverska zlatna 1.6 mm
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu