Zahvalnost je u stvari svesnost da je neko uradio nešto lepo za nas. A mi u tim situacijama treba da kažemo bar jedno veliko „HVALA!“. Postoji mnogo načina da se to uradi, a neki čak ostaju trajno kao lepa uspomena. Stoga, odaberite zahvalnicu! Napišete nešto divno, upakujte to u originalan dizajn, a mi ćemo izradu zahvalica obaviti na kvalitetnom papiru i savremenim mašinama.

U našoj štampariji se zahvalnice rade na izrazito kvalitetnom papiru. Za izradu zahvalinca smo odabrali specijalne vrste papira kao što su Star Dream Silver 285 gr, Dali Bianco 285 gr, Star Dream Opal 285 gr i druge.  Ovi materijali su fantastični za štampu zahvalnica koja se može raditi jednostrano ili obostrano u punom koloru. Posebna mogućnost koju smo pružili za štampanje zahvalnica je da jedna strana bude u boji, a druga crno bela. Zahvalnice se uglavnom rade u formatu A4 i određene dorade se mogu uključiti. Pod njima se podrazumeva personalizacija i uramljivanje. Personalizacija je fantastična kada se treba ponaosob zahvaliti učenicima nekog seminara ili donatorima, a uramljivanje trajno štiti zahvalnicu i daje joj elegantan izgled i transparentnost. Zahvaljujući uramljivanju zahvalnice ona će biti izložena na vidnom mestu i primećena od strane mnogih. Kada naše stručne kolege upotrebe izuzetno kvalitetan materijal i savremene mašine kojima je naš proizvodni pogon opremljen, vrhunski kvalitet zahvalnica je zagarantovan.

U našem bogatom portfoliju nalaze se zahvalnice za različite namene koje smo proizveli do sada. Naši klijenti su često imali potrebu da se zahvale svojim gostima što su pristustvovali slavljima, pa smo uradili mnoge zahvalnice za venčanje, zahvalnice za rođendan i krštenje. Takođe, kada se približi kraj školske godine izrađuju se zahvalnice za učiteljicu. Smatramo da je ovo fenomenalan način da pokažemo onima, koji su nam doneli mnogo toga dobrog, da smo im zahvalni. Srećni smo što smo deo toga i što stvaramo kvalitetne zahvalnice cena vrlo pristpačnih.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Kundstdruk satin 350 grama
Stardream Opal 285 grama
Stardream Cristal 285 grama
Stardream Silver 285 grama
Dali Bianco 285 grama
Dali Candido 285 grama
Conqueror Silica Blue 250 gr
Kraftpak 244 grama
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFISER0002
Dodaj u korpu