Pripremajući ponudu okovratnih trakica i ID kartica, želeli smo da u potpunosti razumemo potrebe naših klijenata i na njih odgovorimo. Primetili smo da veliki broj ljudi svoje identifikacione kartice nosi oko vrata i preferira taj način. Međutim, među našim klijentima ima i onih koji žele da fiksiraju svoju identifikacionu karticu na garderobi. U nekim slučajevima su u pitanju lični afiniteti, u nekim politika firme to propisuje.

Štamparija All In One iz Beograda je u svoju ponudu okovratnih traka uvrstila i držač za identifikacionu karticu Persona. On se sastoji od plastičnog uloška za karticu i metalne štipaljke. Uložak je napravljen od čvrste i izdržljive plastike koja je, naravno, providna. Kartica se vrlo lako može ubaciti unutra i izvaditi po potrebi. Dimenzije plastičnog uloška su 9.2 cm x 5.9 cm. Persona držač za karticu se na garderobu kači uspomoć metalne štipaljke. Ona je dovoljno jaka da identifikaciona kartica bude pričvršćena na vašoj garderobi, a ipak nakon skidanja ne ostaju nikakvi tragovi nošenja. Još jedna prednost ovog načina nošenja kartice je što je ona fizički zaštićena od spoljnih uticaja. Ovde je isključena mogućnost da se kartica pohaba ili možda slomi. Držači za kartice su veoma praktični pa ih kompanije često poručuju za svoje zaposlene. ID kartica je uvek na vidnom mestu a tokom nošenja se i ne oseti. Ona je fiksirana pa zaposlenima neće smetati u toku rada.

Možemo slobodno reći da smo jedna od retkih štamparija u Beogradu koja ima sveobuhvatnu ponudu. Kod nas možete poručitiizradu identifikacionih kartica i odmah pronaći odgovarajuće uloške ili okovratne trake. Sav reklamni materijal koji nastaje u našem proizvodnom pogonu je dostupan i klijentima koji nisu iz Beograda. Mi organizujemo brzu isporuku promotivnog materijala širom Srbije. Preporučuju nas mnoge uspešne saradnje i zadovoljni klijenti, kvalitet i pristupačna cena.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:34.016.91
Dodaj u korpu