Facebook foto ram

Facebook je nastao 2004. godine u studentskoj sobi Marka Zuckerberga na Harvardu. Danas skoro polovina ukupne svetske populacije ima svoj nalog na toj društvenoj mreži. Na znamo da li je Mark u tom trenutku znao da će polovina sveta koristiti platformu koju je napravio, ali znamo da se upravo to desilo.

Facebook je postao prisutan i nezamenljiv u svim sferama života. Osim same platfore, postali su popularni i Facebook foto ramovi. Koriste se za fotografisanje na gotovo svim tipovima događaja: promocije, žurke, putovanja, seminari, konferencije itd. Foto ram Facebook je simpatičan ljudima jer predstavlja način da se Facebook dovede u realni svet. Sve fotografije koje se naprave na događaju sa pomenutim ramom, kasnije završe na internetu, pa predstavljaju besplatnu reklamu ogromnih razmera.

 Izrada Facebook rama podrazumeva korišćenje foreksa. U pitanju je pločasti materijal dobijen penastom ekstruzijom. Izuzetno je lagan i upotrebljava se za izradu mnogih proizvoda, naročito reklamnog materijiala. Upravo je mala težina vrlo važna kod izrade Facebook rama za slikanje. On treba da bude potpuno mobilan i lagan. Preporučujemo da foreks bude beli jer je najbolji kao podloga za štampu, a najviše odgovara bojama koje Facebook koristi, pa ćete dobiti pravi, autentičan Facebook frame. Mi koristimo foreks panele različitih debljina – od 5 do 19mm. Prepustili smo vam da sami odaberete debljinu foreksa od koga se pravi ram. Što se dimenzija tiče, Facebook ram je dostupan u maloj veličini 400x600mm, srednjoj 600x900 i velikoj 900x1350mm. Takođe, možete sami formirati dimenzije po vašoj želji.

Na ramu od foreksa radimo direktnu digitalnu štampu u punom koloru. U pitanju je najsavremenija tehnika štampe koja će obezbediti kvalitetan print. Ram za slikanje će imati originalan izgled Facebooka. Logo na ramu se štampa prema vašim potrebama, kao i naziv vašeg brenda. Cena zavisi od dimenzija i odabranog materijala, ali vrlo lako je možete saznati uspomoć našeg online kalkulatora.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Foreks 6 mm beliForeks 8 mm beliForeks 10 mm beliForeks 15 mm beliForeks 19 mm beli
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu