Nalepnice za motore

Postoji izreka: „ Četiri točaka pokreću telo, dva točka pokreću dušu.“ Znamo da je svaki ljubitelj dvotočkaša u potpunosti saglasan sa ovim. All In One, kao štamparija iz Beograda, koja u potpunosti podržava i razume adreanlin i sve ono što motocikl sa sobom nosi, uvrstila je u svoju ponudu nalepnice za motore. Njihova namena je raznovrsna, a mi ispunjavamo sve želje naših klijenata.   Nalepnice za motocikle mogu podrazumevati brendiranje motora ili nalepnice za ličnu upotrebu sa personalizovanim motivima.

Štampa na auto folijama u Beogradu, u našoj štampariji, se radi najkvalitetnijim štamparskim bojama na PVC folijama. Mi koristimo auto folije u  beloj i providnoj varijanti sa mat ili sjajnom provršinom. U zavisnosti od efekta koji se želi postići, treba kreirati dizajn i pripremu za štampu folija za motore. U našem stručnom timu se nalaze vrhunski dizajneri, te smo u mogućnosti da ponudimo usluge grafičkog dizajna. Na osnovu vaše ideje i želje možemo pripremiti fantastičan fajl za štampu nalepnica za motor. Cilj je da se štampane folije prilagode modelu motora tako da dvotočkaš zasija u punom sjaju, a vaš biznis dobije originalnu i kvalitetnu motografiku. Presvlačanje motora reklamnim folijama će obezbediti savršenu pokretnu reklamu za vaš brend. Reklamne folije za vozila donose fantastične razultate zbog visoke mobilnosti motora Na taj način veliki broj ljudi može dobiti poruku koju vi želite da pošaljete uspomoć reklame na motoru.

Mi takođe radimo prodaju nalepnica za motore po želji klijenata. To su najčešće stikeri sa markom motora (Kawasaki, Honda, Yamaha, Suzuki itd) ili tuning nalepnice. Uspomoć stikera naši klijenti pokazuju svoje stavove i preferencije, ali i ulepšavaju svog ljubimca. Štamparija All In One može izraditi nalepnice sa motore sa imenom ili nalepnice sa tekstom po vašoj želji, fotografijom ili ilustracijom. Kod nalepnica za motore prodaja može biti online putem našeg sajta ili lično možete posetiti našu poslovnicu u Beogradu. Cene se izračunavaju u odnosu na veličinu nalepnica.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTAUT0006
Dodaj u korpu