Kliritne Konstrukcije

Najveći deo proizvoda koji nastaju u štampariji All In One su nestandardizovani i unikatni proizvodi. Ceo naš sistem poslovanja je organizovan tako da originalnost i kreativnost imaju najvažniju ulogu u proizvodnji reklamnog materijala. To je posebno bitno u izradi sajamskih konstrukcija i reklamne opreme za prezentacije i izložbe. Sajamski štand treba da odiše stilom i profesionalnošu, a ipak da bude dovoljno kreativan da vaš biznis izdvoji od drugih učesnika. Stoga, mi nismo formirali standardne sajamske štandove jer smatramo da oni treba da budu unikatni i posebno prilagođeni vašoj kompaniji. Ostavili smo prostora vama da nas kontaktirate, kako bismo zajedno osmislili šta je najbolje za promociju vašeg biznisa.

Klirtina konstrukcija za sajam podrazumeva izradu od kliritnih reklamnih panela i naravno brendiranje.  Naša ponuda obuhvata kliritne ploče različitih debljina i nijansi. Opremljeni smo vrhunskim laserom za sečenje klirita, te možemo postići bilo koji oblik po vašoj želji. Lasersko sečenje klirita je izuzetno precizno. Putem računara se daje nalog mašini da na osnovu fajla izreže klirit u bilo kom obliku, koji je potreban da izložbena konstrukcija dobije željeni izgled.  Takođe, raspolažemo mašinom za savijanje klirita, kao i najsavremenijim mašinama za štampu i gravuru na kliritu. Stoga možemo garantovati brendiranje sajamskih štandova izuzetnog kvalilteta prema vašim potrebama.

Kod reklamne konstrukcije za sajam cena se ne može dobiti unošenjem parametara u onlline kalkulator jer je ovde obračun cene malo zahtevniji. Potrebno je da nam tačno objasnite kako želite da izgleda zidna sajamska konstrukcija, da li vam je potreban sajamski pop up pult i u kojim dimenzijama, kakvu želite platformu na kojoj će stajati vaša sajamska postavka, koliko reflektora vam je potrebno. Takođe, važno je da nam kažete koji delovi se brendiranju, da li birate štampu, gravuru ili neki drugi način. Sve ove informacije su nam potrebne kako bismo napravili projekat, isplanirali izradu kliritne konstrukcije za sajam i obavestili vas o tačnoj ceni. Ukoliko niste sigurni šta bi bilo najbolje da izaberete, savetujemo da nas posetite u poslovnici ili kontaktirate putem telefona, kako bismo zajedno pronašli rešenje i konstruisali najbolji sajamski štand za vaše preduzeće.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPSTA0004

Kakav dizajn želiš?