Stone zastavice

Savršen način da se dekoriše sto u kancelariji ili u sali za sastanke su upravo stone zastavice. One su takođe vrlo efektan reklamni proizvod pogodan za sve vrste promocija, međutim, tu su i da oplemene enterijer kompanije, kabineta ili kancelarije. Stone zastavice uvek imaju onaj elegantan i prefinjen izgled. Možda je njihova specifičnost u divnim postoljima koja im daju stabilnost ili pak u kvalitetnom platnu od koga su izrađene. Možda je kvalitetna štampa razlog što zastavica mami poglede svih prisutnih?!

Svaki deo ove male zastave doprinosi njenoj elegantoj pojavi. Postolja za stone zastave se prave od različitih materijala. U našoj ponudi ćete pronaći različite materijale i oblike postolja.U ponudi imamo plastična, mesingana i prohromska postolja. Mesingani stalak ima karakterističnu zlatnu boju, a prohromski srebrnu. PVC stalak je u beloj boji. Za izradu stonih zastava koristi se kanvas i one se izrađuju u standardnim dimenzijama 10x20cm. Ukoliko zelite da postignete potpunu eleganciju i stil, preporučujemo zastave od satena čije su dimenzije 26x17cm. Satenske zastavice se ističu na stalku koji može biti jednokraki, dvokraki i trokraki. Sa druge strane, stone zastavice od kanvasa mogu imati samo jedan položaj i isticanje samo na jednokrakom stalku. Izrada stonih zastavica je moguća u različitim oblicima sa štampom sa jedne ili obe strane. One su vrlo dopadljiv i originalan način da se istakne identitet kompanije na prodajnim mestima ili tokom prezentacija.

Ovaj model zastava je neizostavan na konferencijskim stolovima. U pitanju su državne zastavice ili male reklamne zastave. Štamparija All In One iz Beograda izrađuju modele stonih zastava za sve prilike. One će pomoći da ostavite utisak visoke profesionalnosti i predstavite svoj biznis na pravi način. Kod izrade stonih zastava cene zavise od materijala, dimenzija, količine i dodatne opreme. Pozivamo vas da posetite našu poslovnicu kako biste se lično uverili u kvalitet o kome smo ovde govorili.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTFLA0002
Dodaj u korpu