Foto tapete

Tapete su danas neizostavni deo modernog dizajna enterijera. Vrhunska tehnologija za štampu  velikih formata pruža kvalitetne fototapete koje krase sve veći broj domova. Kada bismo morali tačno da objasnimo zašto je štampa tapeta toliko popularna, rekli bismo zato što može potpuno da promeni atmosferu u prostoru. Svi smo svesni vizuelne promene koja se desi kada se uradi lepljenje foto tapeta u stanu, međutim glavna promena je emocionalna. Da li ste se zapitali kako bi tapete sa motivom prirode, galaksije ili džungle recimo, uticale na vas ako svakodnevno gledate zelenilo umesto običnog belog zida?! Koliko bi promene u vaš stambeni prostor donele cvetne tapete ili dekorativne tapete? Kako bi vaši klinci reagovali da im poručite tapete za dečiju sobu sa dinosaurusima ili crtanim junacima? Pretpostavljamo da ste odgovora svesni i sami, te ćemo vam u nastavku predstaviti mogućnosti izrade foto tapeta po meri sa štampom motiva po želji.

Štamparija All In One se bavi izradom i prodajom tapeta za vrata i tapeta za zid. Radimo vrhunsku štampu tapeta za dnevnu sobu, spavaću sobu ili kuhinju. U poslednje vreme sve više se poručuju i tapete za kupatilo. Štampa velikih formata kod nas je u potpunosti ekološki ispitana, te su tapete sa štampom potpuno bezbedne za korišćenje u životnom prostoru, vrtićima i školama. Foto tapete izrađene kod nas se uz punu sigurnost mogu koristiti kao tapete za decu. Naročito ako se na njima štampaju crtani junaci, dinosaurusi, karta sveta ili svemir. Najmlađi prosto obožavaju ove motive. Svaki odabrani motiv, fotografija ili ilustracija mora imati visoku rezoluciju kako bi finalni proizvod bio na visokom nivou. Ukoliko vam je potrebna pomoć pri izboru motiva, predlažemo da pogledate naš sajt www.posteraj.rs gde ćete sigurno pronaći tapete po meri i ukusu. Na pomenutom sajtu se nalazi baza sa nekoliko desetina hiljada slika u visokoj rezoluciji koje će biti savršen foto tapet. Cena zavisi od dimenzija i prilično je povoljna.

Štampanje tapeta u Beogradu, u All In One štampariji, podazumeva i reklamne tapete, tj. brendiranje enterijera tepetom. Tapete za firme se izrađuju sa logotipom, nazivom i drugim važnim informacijama. Brendiranje poslovnog prostora umnogome doprinosi poslovanju i odaje utisak izrazite profesionalnosti.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTZID0004
Dodaj u korpu