Znate li koja je zajednička karakteristika svake proslave? Radost! Svako od nas ima svoje načine da je pokaže, a na proslavama se ona deli i raste. Možemo slobodno reći da je radost pokretač i smisao života. Svi volimo da budemo prisutni kada se slavi i damo svoj doprinos. Naš način da se ušunujamo na proslavu i budemo deo nje je izrada čestitki.

Štamparija All in One izrađuje čestitke u dve dimenzije i to 115x110 mm ukoliko su bez savijanja i 155x 220 mm kod kojih se radi savijanje na polovini tačnije na 155x110. Štampanje čestitki se standardno radi na kvalitetnom tristagramskom papiru, ali se može uraditi i na nekom od specijalnih papira kao što su Opal, Cristal, Silver itd. Ukoliko vam je potrebna pomoć pri donošenju odluke o vrsti papira za štampu, naše kolege u poslovnici će vam rado pokazati uzorke i pomoći u odabiru. Uz čestitke je moguće poručiti i koverte koje se posebno obračunavaju.

Možemo slobodno reći da vas čestitke prate kroz životno putovanje i obeležavaju sve bitne datume. Iz tog razloga mi izrađujemo čestitike za svadbu, čestitke za rođenje dete, čestitke za krštenje deteta, rođendane i druge prilike. Za one malo starije pravimo čestitke za 18. rođendan i čestitke za diplomiranje.  Kako se približavamo kraju godine povećava se potražnja čestitki za Novu Godinu i Božić.

Mašine poslednje generacije kojima raspolažemo garantuju vrhunski kvalitet štampe na čestitkama, a naše kolege dizajneri će se potruditi da vas dizajn na čestitkama ostavi bez daha. Veliki izbor papira na kojima radimo će vam omogućiti da dobijete tačno onakve čestitke kakve ste oduvek želeli. Put od vaše ideje do gotovih čestitki prelazimo zajedno, vrlo detaljno i pažljivo. Naša misija je da klijenti tačno znaju kakav proizvod će dobiti i pre početka same proizvodnje čestitki. Cena, profesionalni odnosi, uz duboko poštovanje klijenata i kvalitet je ono što nas je izdvojilo.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Kundstdruk satin 130 grama
Kundstdruk satin 170 grama
Kundstdruk satin 300 grama
Stardream Opal 285 grama
Stardream Cristal 285 grama
Stardream Silver 285 grama
Dali Bianco 285 grama
Dali Candido 285 grama
Conqueror Silica Blue 250 gr
Kraftpak 244 grama
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFICES0001
Dodaj u korpu