Kod izrade rolo banera, važan je kvalitet mehanizma, digitalne štampe, ali i kvalitet dizajna! U nastavku ćemo podeliti sa vama savete i ideje kako da osmislite originalan i kvalitetan baner.

Predlažemo da na vrhu baner platna bude logotip vaše kompanije, kao i druge veoma bitne informacije. Ovo je važno zbog vidnog polja. Naime, prolaznik će najpre ugledati gornji vašeg banera jer se nalazi u ravni njegovih očiju. Potom se pogled pomerana dole i prati celu reklamu na baneru. Takođe, treba voditi računa o fotografijama koje se koriste. Potrebno je da one budu u vrhunskoj rezoluciji u CMYK formatu. S obzirom da je u pitanju štampa velikog formata, na baner platnu dimenzija 150x200 cm svaki nedostatak bi bio odmah primećen. Boje koje koristite treba da budu dobra podloga za logotip, tj da rade zajedno. Bilo bi idealno da birate jarke boje koje će rolo baner izdvojiti iz okruženja. Međutim, treba pametno odabrati tonove koji se dobro uklapaju, kako biste dobili jedan vrlo dopadljiv i efektan roll up baner. Tekst na baneru treba da se čita lako, a ipak da bude stilizovan u skladu sa vašim brendom i logotipom. Treba izabrati font koji asocira na vaše proizvode. Rolo baner treba da bude estetski lep kako bi se klijenti identifikovali sa vašim proizvodima. Ljudi su vizuelna bića, niko neće poželeti da kupi proizvode koje mu na oko ne deluju zanimljivo.

Takođe, potrebno je da razmislite koja veličina banera bi vam najviše odgovarala. Štamparija All In One ima u ponudi četiri različite veličine, od kojih je 150x200 cm najveći baner. Stoga imate mogućnost da naručite baner koji će po dimenzijama najbolje odgovarati vašim reklamnim potrebama. Ukoliko koristite drugi reklamni materijal za prezentacije, konferencije i ostale poslovne događaje, potrebno je da se roll up baner dobro uklopi sa ostalim reklamama. Treba voditi računa o bojama, fontu, motivima, kako bi ove štampane reklame zajedno obezbedile najbolju vizuelnu prezentaciju vašeg biznisa. U našem stručnom timu su veoma kvalitetni dizajneri, pa naša štamparija pruža usluge grafičkog dizajna i pripreme za štampu. Stoga uvek možete prepustiti stručnjacima kreiranje kvalitetnog dizajna rolo banera. 

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPROL0004
Dodaj u korpu