Drvo

Drvo je oduvek bilo drag i rado korišćen materijal. Ne treba posebno naglašavati da je to ekološki ispravan i prirodan materijal. Kroz istoriju ljudi su najčešće obrađivali drvo i od njega pravili različite elemente i predmete za svoj dom. Drvo daje toplinu prostoru u kome se nađe. Iz njega zrači tradicija ali i stil. U zavisnosti od načina obrade, drvo može dobiti folklorni ali i vrlo savremen izgled. S obzirom da je štamparija All In One opremljena najsavremenijim mašinama za brendiranje i obradu drveta, možemo postići bilo koji efekat po vašoj želji. To znaći da možemo seći drvo u ravnim i konturnim oblicima po vašoj želji, kao i štampati i gravirati motive po želji. 

Direktna štampa drveta se, u našoj laboratoriji, vrši tehnologijom UV štampe na modernim i kvalitetnim mašinama.  Zahvaljujući njima digitalna štampa na drvetu ulazi direktno u materijal, čineći da tekstura drveta ostane jasno vidljiva. Mi koristimo prefinjenu digitalnu tehnologiju kako bismo vrhunski odštampali slike na drvetu, odnosno fotografije na drvetu, različite reklame na drvetu i informacije o preduzeću na drvenim tablama.  Ovakva vrsta štampe je mnogo pogodnija za manje tiraže i namenjena je originalnim rešenjima za vaše domaćinstvo, kancelariju, firmu i promotivne kampanje koje ona sprovodi. Štampa na drvetu podrazumeva i izradu sopstvenih fotografije. Štampa slike na drvetu može da se pretvori vaše uspomene u pravo malo umetničko delo koje će krasiti vaš dom. Tako se štampanje fotografije na drvetu može koristiti za uređenje enterijera.

Takođe izrađujemo kutije od drveta koje služe kao pokloni, ali i drvene kutije za nakit, specijalne ramovi za slike, panoe i slično. Često izrađujemo reklame od drveta sa logotipom i nazivom firme. Table sa informacijama od drveta su često potrebne našim klijentima u njihovim uslužnim objektima i preduzećima. Drvo je divno za izradu reklamnog materijala jer uvek odiše stilom i toplinom. Osim štampe radimo izuzetno preciznu gravuru na drvetu. Ovaj način brendiranja je, takođe, vrlo kvalitetan i donosi odlične rezultate u marketingu.  Na raspolaganju imamo topolu debljine 3 i 6 mm i lesonit debljine 3 mm.  Za vas smo pripremili fantastičan odnos kvaliteta drveta, cene i kratikih rokova izrade.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Topola 3 mmTopola 6 mm
Lesonit 3mm
Topola 3 mm
Topola 6 mm
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTLUC0005
Dodaj u korpu