Alubond reklame

Alubond podrazumeva čvrste kompozitne panele koji su poznati po svojoj izdržljivosti I upotrebi u različtim delatnostima. To je troslojni pločasti materijal sa polietilenskim jezgrom i aluminijumskim tablama sa obe strane. S obzirom da ovaj materijal ima malu težinu, a pruža raznovrsne mogućnosti za obradu i štampu, svoju primenu je našao u izradi reklama i reklamnog materijala. Uvek ga preporučujemo klijentima kojima je potrebna outdoor reklama iz razloga što alubond ne podleže klimatskim uticajima i savršen je za spoljnu upotrebu. Aluminijumske svetleće reklame ostvaruju bolji učinak od običnih reklamnih slova, jer noću predstavljaju vaš brend u najboljem svetlu, i to bukvalno!

Štamparija All In One već dugo radi brendiranje prodavnica, lokala i firmi svetlećim reklamama. Cene zavise od vaše konkretne ideje, tj. dimenzija reklama i količine. Izrađujemo ove reklame sa led diodama koje pružaju fantastično osvetljenje, ali i štede električnu energiju. Bilo da vam je potrebna svetleća reklama za menjačnicu, apoteku ili kafić, sigurni smo da možemo napraviti vrhunsku reklamu kakvu ste vi zamislili. Opremljeni smo najkvalitetnijom tehnologijom za sečenje alubonda i štampu na alubondu, a pored toga raspolažemo ogromnim znanjem i iskustvom u ovoj delatnosti. Kao spoj svega navedenog nastaju najkvalitetnije i najoriginalnije aliminijumske reklame u Beogradu.

Metalne reklame daju određenu dozu profesionalnosti vašem brendu. One odišu kvalitetom i stilom, pa će vaši klijenti automatski povezivati te osobine sa vašim proizvodima i uslugama. Proizvodimo svetleće reklame u Beogradu, ali organizujemo njihovu dostavu na celoj teritoriji Srbije. Možete primetiti naše alubond reklame u Subotici, Novom Sadu, Leskovcu i drugim gradovima. Stručnjaci za marketing i reklamiranje preporučuju reklame od alubonda sa svetlom jer sijaju pa će lakše privući pažnju, a takođe je bitno da imaju zanimljiv dizajn i sadrže potrebne informacije kako bi vas ljudi upamtili. Preporučujemo alubond reklame sa nazivom firme i alubond reklame sa logotipom, jer one uvek imaju originalan oblik.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTCOM0001

Kakav dizajn želiš?