Nalepnice za vrata

Brendiranje obezbeđuje da proizvod bude prepoznatljiv na tržištu i da vam kupci veruju. Brendiranje lokala izdvaja prodajno mesto i omogućava klijentima da vas lakše pronađu. Postoje mnogi načini da se to uradi, a jedan od najčešćih su nalepnice za vrata. One pružaju široke mogućnosti kada je u pitanju brendiranje lokala i dizajn enterijera. Dozvoljavaju da se poigramo nijansama, oblicima i brendom. Mogu sadržati logotip preduzeća, potrebne informacije, slogan, misliju i viziju preduzeća, a da se to savršeno uklopi sa bojama i vizuelnim identitetom brenda. Vrata su koristan reklamni prostor s obzirom da svaki posetilac lokala mora obratiti pažnju na njih. Treba iskoristiti potencijal koji pružaju kako bismo reklamirali svoj brend, ali i oplemenili izgled svoje radnje.

Nalepnice za vrata se izrađuju u štampariji All In One u Beogradu. Za njihovu proizvodnju koristimo belu ili providnu PVC foliju. Reklamne nalepnice za vrata mogu bitu u obliku i dimenzijama koje vi odaberete. To pruža mogućnosti da budete kreativni i osmislite savršenu reklamu za vrata svoje firme. Možemo uraditi nalepnice u obliku logotipa ili vašeg prepoznatljivog proizvoda. Bitno je jasno informisati kupce o radnom vremenu, nalepnice mogu sadržati i te informacije. Reklamna folija za vrata može biti mat ili sjajna. PVC folija je vrlo otporan materijal koji odlično prijanja na sve glatke površine. Može se koristiti i za unutrašnju i za spoljnu upotrebu. Odlična je kao podloga za štampu, pa print na PVC foliji traje vrlo dugo.

Osim za brendiranja prodavnica i izloga, ove nalepnice se sve više koriste u dečijim sobama, školama, vrtićima i našim domovima. S obzirom da možete odabrati nalepnice po želji, ova ponuda je idealna da ukrastite vrata u svom domu. Takođe, kafići se često odlučuju za enterijer obogate zanimljivim stikerima za vrata, ali koriste i VUCI GURAJ nalepnice za vrata. U ugostiteljskim objektima možemo primetiti na vratima toaleta nalepnice koje su vrlo originalne. Štampu nalepnica za vrata možete poručiti kod nas po vrlo povoljnoj ceni.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTSTO0004
Dodaj u korpu