Najpopularnije među narukvicama su svakako silikonske narukvice. Poznate su i pod nazivom gumene narukvice jer su napravljene su od silikona čija struktura podseća na  gumu. Ovaj materijal im daje potpunu fleksibilnost i izdržljivost, a takođe su vodootporne, pa se koristiti u različite svrhe. Iz široke ponude narukvica u Beogradu, silikonske narukvice izdvaja izrazito dug vek trajanja. Materijal od koga su napravljene je vrlo teško pohabati ili oštetiti.

Silikonske narukvice se lako skidaju i stavljaju, što podrazumeva njihovu višekratnu upotrebu. Najčešće se poručuju kao narukvice za žurke ili narukvice za putovanja. Vrlo su originalan i dopadljiv način da se pokaže pripadnost određenoj grupi ili učestvovanje na nekoj manifestaciji. Ovaj reklamni materijal često viđamo na sajmovima, seminarima i konferencijama. Kompanije svojim klijentima rado poklanjaju silikonske narukvice sa natpisom ili logotipom. Kao poklon, silikonska narukvica će obradovati svaku osobu jer ne postoji ograničenje kada je u pitanju pol i godište. One mogu biti i muške narukvice i ženske narukvice.

Prodaja i izrada silikonskih narukvica u štampariji All In One podrazumeva širok izbor boja, pristupačne cene narukvica i kvalitetnu štampu u punom koloru. Naša ponuda je obuhvatila čak šest različitih nijansi silikonskih narukvica, pa možete birati između crvene, crne, bele, žute, plave i svetlo zelene. Brendiranje ovog promotivnog materijala se radi na vrhunskim mašinama, pa je i štampani otisak na narukvicama fantastičan. Štampa na narukvicama je u punom koloru što podrazumeva jarke boje i njihovu dugotrajnu postojanost. Visoka tehnologija za štampu pruža skoro neograničene mogućnosti našim klijentima kada je u pitanju stvaranje originalne narukvice. Takođe, naš stručni dizajnerski tim uvek zna kako da dođe do idealnog grafičkog rešenja. Stoga su originalne i kvalitetne narukvice, koje privlače pažnju na svakom koraku, neminovni rezultat stručnosti i tehničke opremljenosti. Prodaja silikonskih narukvica je moguća i kada su u pitanju naši klijenti koji nisu iz Beograda. Organizujemo dostavu reklamnog materijala širom Srbije.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Crvena
Žuta
Svetlo zelena
Plava
Crna
Bela
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu