Backboard Future

Brendiranje  je neizostavni deo event menadžmenta. Podrazumeva se korišćenje reklamnog materijala u toku poslovnih događaja kao što su prezentacije, sajmovi ili konferencije, u cilju promovisanja brenda i podizanja kvaliteta događaja na viši nivo. Konferencijski zid umnogome doprinosi ozbiljnosti i kvalitetu poslovnih manifestacija. U zavisnosti od konkretnih potreba, predložićemo vam jedan od tri modela bekborda koje izrađujemo. Naš proizvodni pogon se nalazi u Beogradu, kao i naša poslovnica. Predlažemo da nas posetite i uživo pogledate šta nudimo. U nastavku ćemo detaljnije objasniti Future wall press, za klijente koji žele da izvrše kupovinu online.

Ovo je najmanji promotivni zid u našoj ponudi. Sačinjava ga metalna konstrukcija napravljena od aluminijuma i podeljena na pet polja. Visina Future konferencijskog zida je 223,5 cm dok je širina 335,5 cm. Vrlo lako se sklapa i rasklapa, pa se to može uraditi za par minuta. Konstrukcija je čvrsta i kvalitetna, što obećeva njen dugi vek trajanja. Vrlo jednostavno se pakuje u prenosivu torbu sa točkićima. Jednostavnom montažom i demontažom, kao i laganim prenošenjem, je u ogromnoj meri olakšana upotreba backboarda, a samim tim je njihova popularnost porasla. Veoma važan deo reklamnog zida za prezentacije je  njegova prednja strana. Tu se nalazi štampana grafika na juviduru koje brzo i lako montira  na konsturkciju. S obzirom da je u pitanju površina štampanog materijala veća od sedam metara kvadratnih, izuzetno je važno da je štampa kvalitetna i u punoj rezoluciji. Svaki propust na ovom velikom formatu bi se odmah primetio. Iz tog razloga mi koristimo mašine najpoznatijih svetskih proizvođača za štampu velikih formata u punom koloru.

Teško da bilo koji sajamski nastup može proći bez kvalitetnog back walla. Svoje ime press wall dobio je zbog čestog korišćenje na konferencijama za štampu i prezentacijama. Svaki veliki poslovni događaj mora biti propraćen slikanjem ispred backboarda. Cena je vrlo povoljna u odnosu na važnu ulogu koji ovaj reklamni materijal ima.

Kalkulator cena

Cena bez PDV-a : RSD 36,000.00
Dodaj u korpu