Backboard Future

Brendiranje  je neizostavni deo event menadžmenta. Podrazumeva se korišćenje reklamnog materijala u toku poslovnih događaja kao što su prezentacije, sajmovi ili konferencije, u cilju promovisanja brenda i podizanja kvaliteta događaja na viši nivo. Konferencijski zid umnogome doprinosi ozbiljnosti i kvalitetu poslovnih manifestacija. U zavisnosti od konkretnih potreba, predložićemo vam jedan od tri modela bekborda koje izrađujemo. Naš proizvodni pogon se nalazi u Beogradu, kao i naša poslovnica. Predlažemo da nas posetite i uživo pogledate šta nudimo. U nastavku ćemo detaljnije objasniti Future wall press, za klijente koji žele da izvrše kupovinu online.

Ovo je najmanji promotivni zid u našoj ponudi. Sačinjava ga metalna konstrukcija napravljena od aluminijuma i podeljena na pet polja. Visina Future konferencijskog zida je 223,5 cm dok je širina 335,5 cm. Vrlo lako se sklapa i rasklapa, pa se to može uraditi za par minuta. Konstrukcija je čvrsta i kvalitetna, što obećeva njen dugi vek trajanja. Vrlo jednostavno se pakuje u prenosivu torbu sa točkićima. Jednostavnom montažom i demontažom, kao i laganim prenošenjem, je u ogromnoj meri olakšana upotreba backboarda, a samim tim je njihova popularnost porasla. Veoma važan deo reklamnog zida za prezentacije je  njegova prednja strana. Tu se nalazi štampana grafika na juviduru koje brzo i lako montira  na konsturkciju. S obzirom da je u pitanju površina štampanog materijala veća od sedam metara kvadratnih, izuzetno je važno da je štampa kvalitetna i u punoj rezoluciji. Svaki propust na ovom velikom formatu bi se odmah primetio. Iz tog razloga mi koristimo mašine najpoznatijih svetskih proizvođača za štampu velikih formata u punom koloru.

Teško da bilo koji sajamski nastup može proći bez kvalitetnog back walla. Svoje ime press wall dobio je zbog čestog korišćenje na konferencijama za štampu i prezentacijama. Svaki veliki poslovni događaj mora biti propraćen slikanjem ispred backboarda. Cena je vrlo povoljna u odnosu na važnu ulogu koji ovaj reklamni materijal ima.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPBOA0001
Dodaj u korpu