Uramljivanje slika

U bilo kom prostoru da se nađu, slike stvaraju topliju atomosferu i daju lični pečat. One mogu biti originalne ili reprodukcije umetničkih dela, ali svakako će totalno promeniti vaša osećanja dok boravite u svojoj kancelariji ili kući. Stoga, treba pažljivo birati slike koje će deliti prostor sa vama. Takođe, treba izabrati divan ram koji će uz sliku izgledati kao saliven, a opet se uklopiti u ambijent.

Uz uramljivanje slika natezanjem platna na blind ram, naša štamparija pruža mogućnost i standardnog uramljivanja uspomoć lajsni. Iako je natezanje na blind ram poslednjih godina popularniji način izrade slika, uramljivanje u klasične ramove ima svojih draži i prednosti. Za ovu vrstu uramljivanja obezbedili smo širok asortiman lajsni u kome su se našle srebrne i zlatne lajsne u nekoliko varijaniti, plave, zelene i braon. Možete ih detaljnije pogledati u našoj poslovnici u Beogradu i izabrati lajsne koje najviše odgovaraju vašoj želji i koje su u skladu sa kompozicijom slike i ambijentom koje će krasiti. Od odabranih lajsni se može napraviti ram dimenzija do 1200x1200 mm. Slike na platnu i pločastim materijalima se ne ustakljuju, dok grafike, crteže, postere uramljujemo tako što ih prekrivamo standardnim staklom od 2 milimetra. Cene uramljivanja zavise od izbora lajsni, potrebe ustakljivanja i dorade, pa je najbolji način za precizno određivanje cene da kontaktirate naše kolege na brojeve telefona naznačene na sajtu ili jednostavno posetite našu poslovnicu gde ćete dobiti potpune informacije.

Pod ovim proizvodom se podrazumeva uramljivanje slika, osim toga mi možemo štampati slike na platnu i pločastim materijalima kao što je klirit, foreks, ogledalo itd. Opremljeni smo vrhunskom tehnologijom poslednje generacije, a pored toga smo odabrali materijal visokog kvaliteta. Kombinacija modernih mašina i fantastičnih materijala može dati samo najbolje proizvode. Uramljivanje u Beogradu radimo u našem proizvodnom pogonu, ali slike možemo slati i u druge gradove širom Srbije.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Crna 15mmZlatna 15 mmSrebrna 15 mmWenge 15 mmPlava 43mmStaro srebro lux 43mmStaro zlato lux 43mmSvetlo zlato 43mmVenge lux  43mmZeleno lux 43mmZlatna 43mmRoze 43 mmExtra lux zlato 43 mmExtra lux zlato perforirano 43 mm
Bela 15mm
Crna 15mm
Zlatna 15 mm
Srebrna 15 mm
Wenge 15 mm
Plava 43mm
Staro srebro lux 43mm
Staro zlato lux 43mm
Svetlo zlato 43mm
Venge lux 43mm
Zeleno lux 43mm
Zlatna 43mm
Roze 43 mm
Extra lux zlato 43 mm
Extra lux zlato perforirano 43 mm
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIURA0005
Dodaj u korpu