Privesci od klirita

Kroz naše dugogodišnje iskustvo u proizvodnji reklamnog materijala, klirit se izdovojio kao idealan za izradu privezaka. Ovaj pločasti materijal liči na staklo, ali je daleko otporniji na udar i spoljne uticaje. Pogodan je za različite tipove obrade jer je dovoljno fleksibilan da se može i savijati. Iz tog razloga smo odlučili da pravimo baš priveske od pleksiglasa i obezbedili mašine koje su u mogućnosti da iskoriste njegove fantastične karakteristike.

Naša štamparija može seći klirit u bilo kom obliku po vašoj želji, te vam možemo obezbediti priveske u oblicima koje sami odaberete. Marketing stručnjaci ovu mogućnost prepoznaju kao šansu da dobiju najoriginalnije priveske u Beogradu i privuku pažnju i interesovanje ciljne grupe. Često izrađujemo priveske sa logotipom kompanija baš od klirita, jer on zrači elegancijom i jasnoćom. U našoj ponudi postoji providan, beli i crni klirit debljine 3 i 5 mm. Brendiranje privezaka se može uraditi štampom u punom koloru ili digitalnom gravurom. Obe tehnike mogu da se rade i sa jedne i sa obe strane priveska. Kombinacija originalnih oblika i kvalitetnog brendiranja obezbeđuje priveske koji lako privlače pažnju i jednostavno prenose poruku. Štampa privezaka se radi na vrlo savremenim mašinama koje obezbeđuju vrhunski kvalitet štampanog materijala. Uz fantastične specifikacije ove vrste privezaka, cene ih takođe preporučuju.

Privezak za ključeve je vrlo kreativan i dopadljiv poklon u korporativnom životu ali i u privantnom. Imali smo čast da sarađujemo sa mnogim kreativnim ljudima koji su svojim prijateljima ili rođacima poklanjali unikatne priveske za kola ili priveske za telefon. Kao organizacija koja ima misiju da obezbedi kvalitet i podrži sve ono što je kreativno i stvaralačko u ljudima, opremljeni smo dovoljno da možemo da napravimo sve što vi smisite. Stoga, probudite maštu ili konsultujte naše dizajnere, kako bismo zajedno napravili reklamni materijal koji će da napravi pravi bum na tržištu i obezbedi vam fantastične rezultate.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARPRI0003
Dodaj u korpu