Backboard Bern

Jedan od najboljih alata za stvaranje brenda i prodaju proizvoda je kvalitetna prezentacija. To se može uraditi učestovanjem na sajmu, organizovanjem izložbe, predavanja ili konferencije u vezi sa firmom i delatnošću kojom se bavi. Tada pozivamo sve zainteresovane da saznaju o našoj delatnosti i započnu saradnju sa nama.  Naravno, važno je da teme o kojima se govori budu propraćene vizuelnom prezentacijom brenda. Kao najčešći i najprofesionalniji način da se to uradi, izdavajaju se backboard postavke. One su poznati i pod imenom press wall ili back wall, jer to u stvari jeste zid koji se nalazi iza prezentera. Ovaj promo zid se često koristi kao pozadina za fotografisanje na velikim događajima.

Štamparija All In One iz Beograda ima nekoliko različitih modela display wall. Bern konferencijski zid se sastoji od šest polja. Njegova konstrukcija je zakrivljena ka unutra. Dimenzije ovog backboarda podrazumevaju visinu od 230 cm i širinu 414 cm. To je velika konstrukcija koja će u svakoj prilici biti fantastična potpora za vaš biznis. Bern je napravljen od aluminijuma, što podrazumeva malu težinu konstrukcija, a izuzetan kvalitet i stabilnost backboarda. Vrlo laka mobilnost je jedna od najvažnijih osobina ovog reklamnog materijala, a ovaj zid je svakako ima. Uz Bern backboard se dobijaju i reflektori koji će dodatno naglasiti grafiku. Ovaj reklamni proizvod sadrži prenosnu torbu sa točkićima, te se može lako spakovati i nositi na mesto prezentacije, konferencije ili promocije.

Na prednjoj strani reklamnog zida nalazi se štampana grafika u punom koloru. Štampa velikih formata kod nas se radi metodom solvent i eco-solvent koje su posebno prilagođene unutrašnjoj upotrebi i ekološki ispitane. Još jedna fantastična stvar kod pop up displeja je menjanje grafike. To znači da ukoliko danas kupite konstrukciju, nju možete koristiti decenijama, a štampane reklame možete menjati po potrebi. Stoga, kod backboarda cenu treba posmatrati kao ulaganje u reklamni materijal koje će donositi mnoge koristi jako, jako dugo.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPBOA0003
Dodaj u korpu