Bookmarks drveni

Prema Marku Tvenu idealan život čine dobre knjige, dobri prijatelji i čista savest. Da biste ušli u nečiji idealan svet postoji nekoliko opcija: da mu budete dobar prijatelj, da mu poklonite knjigu ili možda simpatičan obeleživač za knjigu. Bookmark je, složićete se, saputnik kroz avanture. Prolazi sa nama kroz stranice i događaje, uvek vodeći računa da nastavimo tačno tamo gde smo stali. Zaljubljenici u knjige ih obožavaju jer su sladak detalj a opet veoma praktična stvarčica. Imaju veliki potencijal u promotivnim aktivnostima. Ako se pitate kako se  neverbalnim putem obratiti pametnim i načitanim ljudima, evo načina. Iz tog razloga se uspešne kompanije često biraju bookmark kao vid promocije.

Naša štamparija ih izrađuje od tri različita materijala, pa možete birati između bookmarka od drveta, plastike ili papira. Pažljivo smo odabrali kvalitetno drvo za izradu obeleživača za knjige, pa ih pravimo od topole i lesonita debiljne 3 mm. Na drvetu se može raditi štampa ili gravura sa jedne ili obe strane.  Specifično za obleživače od drveta je divna struktura i njihova izdržljivost. Lesonit je bele boje, pa štampa obeleživača urađena na njemu izgleda vrlo intenzivno, nijanse su jarke i postojane. Topola ima prefinjeni izgled drveta gde se mogu uočiti godovi. Drvo je glatko i pažljivo obrađeno. Dimenzije bookmarka se utvrđuju prema vašoj želji. Standardna dimenzija u kojoj se izrađuju je 120x30 mm. Tokom izrade obleživača za knjige mogu se raditi i dorade kao što je bušenje rupa.

Obleživači za knjige od drveta su veoma izdržljivi i otporni. Njihov rok upotrebe je gotovo beskonačan. Pružaju mogućnost kompanijama da prikažu svoje logotipe ili slogane kojima žele da se obrate ciljnoj grupi. Odlični su kao način prenošenja poruka, a nisu potrošni materijal. Pored promo aktivnosti, oni su divni kao poklon prijatelju. Ukoliko želite da kreirate unikatni obleživač, mi ćemo rado sarađivati sa vama. Niste ograničeni minimalnim tiražom, možete poručiti bilo koju količinu. Izdavajaju se i po tome što je cena bookmarka veoma pristupačna.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIBOK0001
Dodaj u korpu