Brendiranje automobila

Brendiranjem vozila se ostvaruje uticaj na hiljade i hiljade ljudi. Na taj način se povećava svest o brendu i ostavlja utisak firme koja je prisutna na svakom mestu. U doba kada je konkurencija vrlo velika, kupcima uvek treba biti pred očima. Reklame na vozilima su idealne za to. Ukoliko su originalne sigurno je da ćete ostati upamćeni i odabrani pre nego vaši konkurenti. Brend se definiše kao mišljenje klijenata o proizvodu ili usluzi. Kreativne reklame i kvalitet proizvoda će obezbediti najbolju sliku o vašem preduzeću. Stoga, treba pažljivo izrabrati partnera za brendiranje autobusa, automobila i drugih vozila.

Štamparija All In One se bavi izradom svih vrsta reklamnog materijala i brendiranja. Reklamne nalepnice na vozilima su posebno popularne zbog  mobilnosti vozila i veličine reklamnog prostora. Po oba ova kriterijuma prednjače autobusi. Prelaze jako velike razdaljine i lako ih je primetiti, što je idealno za reklamiranje. Mi pružamo usluge dizajna folija za vozila, štampu i njihovo montiranje tj. lepljenje. U našem timu su vrsni dizajneri koji uvek imaju fantastične ideje za reklamu na autobusu i drugim vozilima. Nakon pripreme za štampu folija za vozila, njima će se pozabaviti naše kolege u proizvodnji. Koristeći mašine najboljih svetskih proizvođača radi se štampa folija za autobuse. Na PVC folijama izrađuje se print po vašoj želji, a potom se one seku u dogovorenom obliku. Vrlo pažljivo se lepe na autobuse. Zahvaljujući kvalitetnom materijalu, vrhunskim bojama za štampu i propisnoj montaži, reklamne folije će trajati jako dugo.

Svaki dinar uložen u brendiranje autobusa se višestruko vrati. Reklame na vozilima su višegodišnje, pa novac koji se uloži danas će povećavati prodaju u budućnosti. Njihove cene su pristupačne, a rezultati fantastični. Toliko su važne da, u Americi male firme, koje nemaju svoja vozila, plaćaju nekome da brendira svoje vozilo sa logotipom njihovog brenda. Kod nas se uglavnom radi brendiranje turističkih autobusa i montiranje reklama na gradskim autobusima. Velike kompanije bredniraju buseve za prevoz radnika.  Autobuski prevoznici na ovaj način označavaju svoju flotu, reklamiraju se i povećavaju broj prodatih karti.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTAUT0002

Kakav dizajn želiš?