Apotekarski krst

Prva apoteka u Srbiji je osnovana 1830. godine u Beogradu. Ne možemo reći da je u tadašnjoj Srbiji prodaja konvencionalnih lekova bila popularnija od narodnih, naprotiv! Apoteka nije poslovala nimalo sjajno. Od tada je prošlo skoro dva veka i mnogo toga se promenilo. Danas je život bez apoteka nezamisliv, a one su na svakom koraku. Mi, kao štamparija koja izrađuje vrhunske reklame u Beogradu, obezbeđujemo adekvatno brenidranje apoteka i pomažemo im da se izdvoje na tržištu. Uz brendiranje poslovnog prostora, apoteke najčešće koriste apotekarski krst kako bi obeležile svoja prodajna mesta.

Izrada apotekarskog krsta kod nas podrazumeva korišćenje kvalitetnog aluminijumskog rama, klirita i PVC folija. S obzirom da je bočno montiranje reklama za apoteke najefikasnije, one se uglavnom rade dvostrano. Ukoliko se svetleći krst za apoteke postavi na ovaj način moći će da ga vidi veliki broj prolaznika i tako primi informaciju gde se nalazi najbliža apoteka. Svetleće reklame za apoteke se kod nas prave u dva modela : sa jednim redom led dioda i lux model koji podrazumeva dva reda dioda. Mi smo kreirali tri veličine svetlećih tabli za apoteke: 500x500 mm, 700x700 mm i 750x750 mm. Međutim, kod nas je sve prilagođeno potrebama klijenata, tako da sami možete odabrati tačne dimenzije koje su vam potrebne. Svetlo daje potpuno novi vizuelni identitet reklami i vašem brendu. Kod svetlećih reklama sa led diodama je fantastično što se boje svetla i intenzitet mogu menjati. Osvetljenje se može paliti i gasiti u određenom ritmu, što će dodatno osigurati uspeh ovog načina reklamiranja.  Mi možemo uraditi apotekarski krst sa nazivom apoteke ili standardnim tekstom „ Apoteka – Pharmacy“. Zahvaljujući materijalu koji koristimo i stručnom znanju iz ove oblasti, možemo garantovati dugotrajnost svog reklamnog materijala i naravno apotekarskog krsta. Cena se određuje na osnovu tačnih dimenzija, količine, vremena izade itd.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTCOM0003

Kakav dizajn želiš?