Štampa postera

Kuća postaje dom tek onda kada se ispuni dragim stvari i dobije vaš lični pečat. Posteri za zid su savršen način da se to uradi. Dokazano je da utiču na raspoloženje i oplemenjuju prostor. Od vas zavisi kakvu atmosferu želite u svom domu. Da li ste ljubitelj umetnosti, pa bi vam dobro došla neka reprodukcija poznatog umetničkog dela ili ste sanjar pa vrata svog doma otvarate slikama likova iz knjiga i filmova. Neki su orijentisani na rast, razvoj i rezultate, pa žele motivacione postere koji će obezbediti maksimalne učinke na poslu i kod kuće. Naravno ima i zaljubljenika u prirodu koji bi da smeste bar malo šume u svoju dnevnu sobu, a boga mi i avanturista koji biraju motive dalekih destinacija. Koji god da ste tip ličnosti, naći ćete sve što želite na sajtu www.posteraj.rs . Takođe, tu ćete pronaći divne postere za decu. Baza od nekoliko destina hiljada slika je dovoljna garancija da ima za svakoga po nešto.

Ukoliko se pitate u kojoj štampariji možete poručiti kvalitetan poster u Beogradu, odgovor je All In One! Bilo da želite poster u formatu B1, A0 ili nekih drugih dimenzija, mi ćemo vam ispuniti želju. Takođe, dimenzije postera možete kreirati sami. Za štampu postera smo odabrali tri fantastična poster papira: City Light od 150gr i 200 gr i Premium poster satin. Vrhunska tehnologija kojom je naš proizvodni pogon opremljen garantuje fantastičnu štampu postera. Cena zavisi od dimenzija, količine i vremena izrade. Svakako možemo reći da smo napravili savršen odnos cene postera i kvaliteta.

Osim u Beogradu, mnoge domove u drugim gradovima krase naši posteri. Novi Sad, Niš i Kragujevac samo su neki od gradova gde smo isporučili svoje štampane postere. Naravno, naša ponuda obuhvata predivne lajsne za postere, te uz štampu možete poručiti i uramljivanje postera.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTPOS0001
Dodaj u korpu