Svakoga dana dajemo i dobijamo vizit karte. One su neizostavne u promotivnim aktivnostima i predstavljaju fin način da ostavimo svoj kontakt kako bi nas klijenti i poslovni partneri lako pronašli. Navikli smo da one uglavnom budu izrađene od papira. Međutim, postoje i drugačije vizit karte za one koji žele luksuz i prefinjenost. U poslednje vreme su jako popularne drvene vizit karte zbog svoje elegantnosti i neograničenog veka trajanja. Složićete se da drvena vizit karta baca potpuno novo svetlo na određeni brend. Na taj način kompanija izgleda daleko pouzdanije i ozbiljnije. Stil je uvek na ceni, pa iz tog razloga vredi uložiti u ovaj vid promocije. Ovaj proizvod je pogodan za mnoge delatnosti, pa smo često pravili vizit karte za frizerske salone, kozmetičke salone i druga preduzeća. Čime god da se bavite, smatramo da je ovo pravi način izrade vizit karti za vas.

U našoj štampariji drvene vizit karte se izrađuju od pažljivo odabranog drveta na kome štampa i gravura izgledaju vrhunski. Za potrebe proizvodnje drvenih vizit karti odabrali smo topolu debljine 3 mm. U zavisnosti od toga da li više volite pun kolor na drvenim vizitkama ili prefinjenu teksturu, možemo vam ponuditi štampu ili gravuru.  Moguće je gravirati ili štampati jednostrano ili obostrano. Kada su u pitanju drvene vizit karte, izrada je uglavnom u dimenzijama 9x5 cm. Budući da raspolažemo najsavremenijim mašinama u ovoj delatnosti, u mogućnosti smo da izradimo vizit karte u bilo kojim  dimenzijama po vašem izboru. Takođe, sami možete odabrati oblik koji želite. Pored vrhunske opreme za izradu vizit karti, dizajn nam je, takođe, jača strana. Naši dizajnerski tim će se rado uključiti ukoliko su vam potrebni stručni saveti i pomoć pri dizajniranju vizitkarti. Izrada vizit karti u Beogradu nas ne sprečava da ostavarimo uspešne saradnje sa klijentima iz drugih gradova, pa organizujemo brzu isporuku vizitkarti u Novom Sadu, Nišu i ostalim gradovima.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Digitalna štampa
Digitalna gravura
Digitalna štampa
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARVIZ0001
Dodaj u korpu