Diploma je bila povelja kojom su se dodeljivale određene pogodnosti pojedincu u Staroj Grčkoj. Car i Senat u Starom Rimu su takođe dodeljivali diplome onima koji su imali određene privilegije. Ovaj način izdavanja priznanja se održao od starog veka do danas. U savremenom dobu, diploma se najčešće definiše kao sertifikat koji pojedinac dobija od određene obrazovne ustanove (škole, univerziteta itd). Njen zadatak je da posvedoči da je pojedinac uspešno završio određeni kurs studija. Pored univerziteta i škola koje izdaju diplome svojim učenicima i studentima, to rade i škole stranih jezika, škole plesa, sportski klubavi i razni drugi edukativni centri. Iako je primarna uloga diplome da pokaže da je pojedinac usvojio određena znanja, diploma na neki način treba da prikaže i ugled određene institucije. Iz tog razloga je bitno da njen dizajn bude prefinjen i izrađen sa mnogo ukusa, a štampa diplome kvalitetna.

U štampariji All In One izrađujemo diplome u formatu A4 i A3. Takođe, postoji mogućnost izrade diploma u drugim dimenzijama po želji naših klijenata. One se standardno štampaju na papiru poznatijem kao kunstdruk od 350 gr. Za klijente koji žele malo drugačiji izgled diploma od standardnih, kreirali smo široku ponudu specijalnih vrsta papira. U ovoj bogatoj ponudi su se našli Dali Bianco 250 gr, Dream Star Silver 285 gr, Dream Star Cristal 285 gr i drugi specijalni papiri. Trudimo se da svoje klijente detaljno uputimo u  proces proizvodnje kako bi oni tačno znali kako će izgledati konačan proizvod. Iz tog razloga savetujemo svima koji ne poznaju baš najbolje vrste papira da svrate u našu poslovnicu i prikupe sve informacije od naših kolega. Doradni procesi kod izrade diploma mogu biti personalizacija i uramljivanje diploma. Kada su uramljene, diplome dobijaju mnogo ozbiljniji izgled i predstavljaju svog izdavaoca u najboljem svetlu.  Pored bogatog iskustva u ovoj delatnosti, stručnih kolega i najsavremenijih mašina,  izdvaja nas i cena štampe diploma.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Kundstdruk satin 350 grama
Stardream Opal 285 grama
Stardream Cristal 285 grama
Stardream Silver 285 grama
Dali Bianco 285 grama
Dali Candido 285 grama
Conqueror Silica Blue 250 gr
Kraftpak 244 grama
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFISER0003
Dodaj u korpu