Nalepnice sa UV belom bojom

Samolepljive nalepnice su se prvi put pojavile 1935. godine i njihova popularnost vremenom samo raste. Danas se štampane nalepnice koriste u različite svrhe. Ukoliko krenemo od poslovne namene, moramo navesti samolepljive etikete za proizvode, stikere za vrata koji služe za brendiranje, itd. Nalepnice se sve više koriste za ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Naši savremenici posebno vole da koriste nalepnice za laptop, nalepnice za zid ili nalepnice za vrata. U zavisnosti od dizajna i kvaliteta štampe nalepnica, one su pogodne za bilo koji vid korišćenja.

Štamparija All In One je proizvodnju nalepnica prilagodila i potrebama kompanija, ali i željama pojedinaca. Kod nas možete dobiti vrhunske nalepnice sa štampom prema vašem dizajnu ili prema dizajnu koji će pripremiti naši fantastični dizajneri. To znači da možete dobiti unikatne nalepnice koje će pomoći da se vaš brend izgradi, a proizvodi postanu prepoznatljivi. Takođe, možemo uraditi nalepnice za dečiju sobu po želji, kako bi vaši mališani odrastali u okruženju koje će obožavati.  U našem širokom proizvodnom asortimanu ćete pronaći sve vrste stikera i nalepnica.

Ovde ćemo malo detaljnije objasniti nalepnice sa UV belom bojom. U pitanju su nalepnice koje se najčešće štampaju na transparentnoj foliji. One podrazumevaju vrhunsku štampu nalepnica u beloj boji. Ova boja u štamparskoj delatnosti podrazumeva poseban kvalitet i teško je pronaći štampariju koja može da ponudi tu vrstu usluge. Mi smo, u želji da u potpunosti odgovorimo na zahteve klijenata, opremili svoj proizvodni pogon najsavremenijom tehnologijom koja pruža dugotrajnu i postojanu štampu nalepnica. Bilo da želite nalepnice sa logotipom, nazivom firme ili proizvoda, ili pak nalepnice sa citatom, fotografijom ili ilustracijom, mi vrlo brzo i kvalitetno možemo isporučiti gotov proizvod. Nalepnice izrađujemo u Beogradu, ali pouzdanim kanalima distribucije one mogu biti na vašoj adresi u vrlo kratkom roku. Preporučuje nas kvalitet nalepnica, cena i brzina u izradi.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTNAL0003
Dodaj u korpu