Lany PRO je fantastična okovratna trakica koja pruža mnoštvo mogućnosti. Možemo slobodno reći da je ona sve u jednom. Ova trakica sadrži karabinjer vrhunskog kvalieta na koji se mogu prikačiti kartice, akreditacije, ključevi i drugo. Međutim, ovde postoji i dodatak na koji možete prikačiti svoj mobilni telefon. Takođe, ova trakica ima dve plastične spojnice koje omogućavaju jednostavnije korišćenje. Jedna spojnica će vam omogućiti da otvorite trakicu prilikom skidanja i stavljanja, a druga da odvojite deo trake na kome su prikačeni predmeti od dela koji obavija vaš vrat. Ovaj dodatak ostavlja mogućnost da sami odlučite kako želite da nosite svoje važne predmete, oko vrata ili ipak na neki drugi način.

Osim fantastičnim dodacima, Lany Pro trakica se izdvaja i svojim dimenzijama. Ona je šira, a samim tim izdržljivija od ostalih. Njena širina je 1,5 cm, a ukupna dužina 80 cm ( 2 x 40 cm). Štamparija All In One radi brendiranje trakica štampom u punom koloru. Preporučujemo da štampa na ovim trakicama bude najviše 25x1 cm. Izrabrani motivi mogu biti odštampani sa prednje i sa zadnje strane trakice. Možemo garantovati vrhunski kvalitet štampe trakica na osnovu najsavremnije opreme i dugogodišnjeg iskustva. Lany PRO trakice za mobilni telefon i ključeve  možete poručiti u sledećim bojama: crnoj, plavoj, crvenoj, svetlo zelenoj i beloj. Širok izbor boja omogućava našim klijentima da izaberu baš onu koja savršeno ide uz njihov logotip i imidž preduzeća. Uz štampu u punom koloru i veliki izbor boja trakica, našim klijentima je pružena mogućnost da iskažu svoju kreativnost i osmisle veoma originalan reklamni materijal koji će ih predstavljati u najboljem svetlu.

Naša štamparija se izdvaja na tržištu Beograda i po cenama svojih proizvoda i usluga. Obezbeđujemo fantastičan odnos kvalieta trakica, cene i vremena izrade. Ukoliko niste iz Beograda, važna informacija za vas je da organizujemo isporuku svih naših proizvoda širom Srbije. Poručeni promo materijal će vam stići na adresu.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Plava 35.141.20Crvena 35.141.30Svetlo zelena 35.141.51Bela 35.141.90
Crna 35.141.10
Plava 35.141.20
Crvena 35.141.30
Svetlo zelena 35.141.51
Bela 35.141.90
Cena bez PDV-a : --
SKU:35.141
Dodaj u korpu