Bookmarks karton

Znanje je moć. A jedan od najlakših načina da ga dobijemo su upravo knjige. Treba ih posmatrati kao riznice blaga koje su vredno prikupljali oni pre nas i ostavili nam u nasleđe. Mnogi su svesni toga, pa svoje vreme rado provode u društvu dobrih knjiga. Deo tog mudrog sveta su i simpatični obeleživači za knjige. Oni su slatka sitnica koja doprinosi učenju i stvaranju obrazovanijeg društva. Odličan su način da se  neverbalim putem obratite načitanim ljudima. Velika preduzeća ih prosto obožavaju jer su idealno mesto za prikazivanje logotipa i ostavljanje kontakta. Sve što se odštampa na bookmarkeru je veoma uočljivo. Čitalac nakon otvaranja knjige primeti prvo bookmarker. Iz tog razloga treba kreirati atraktivan dizajn koji će pozvati svakog pojedinca da sazna više o određenom brendu. Bitno je da obeleživači za knjige budu kvalitetno i precizno izrađeni. Materijal treba odabrati pažljivo kako bi obeleživač imao dugi vek trajanja.

All In One, kao lider u Beogradu u izradi obleživača za knjige, preporučuje 300 gr karton. Ovaj materijal je dovoljno čvrst da obleživač bude izdržljiv. Na obeleživaču za knjigu se radi kvalitetna štampa u boji. Ona se može uraditi jednostrano ili obostrano. Kao dodatnu zaštitu na bookmarkeru, preporučujemo plastifikaciju. Dimenzije obeleživača za stranice možete kreirati sami ili odabrati neki od naših predloga. Raspolažemo opremom poslednje generacije, koristimo kvalitetne materijale i sarađujemo sa stručnjacima u ovoj delatnosti. Zajedno sa svojim klijentima prolazimo put od zamisli do fenomelnih obleživača. Ceo naš tim učestvuje u tom procesu. Ideje se rađaju, dizajniraju, brižljivo pripremaju, a zatim štampaju na kvalitetnom tristagramskom papiru. Sa zadovoljstvom smo umeštali prste u stvaranje najkreativnijih bookmarkera u Srbiji. Pored mnogih karakteristika koje govore u prilog obleživača za knjige, cena im je takođe vrlo povoljna. Obleživač za knjigu je stvarčica sa dugim vekom upotrebe, pristupačnom cenom i veoma efektnim rezultatima u promotivnim aktivnostima.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIBOK0003
Dodaj u korpu