Iako mi okovratne trakice najviše povezujemo sa korporativnom kulturom u 21. veku, njihova upotreba je počela mnogo ranije. Prvi dokazi o korišćenju traka za oko vrata potiču iz Francuske iz 15. veka. I tada su korišćene za nošenje važnih predmeta. Doduše, srednjevekovnim francuzima su bile važne drugačije stvari nego nama danas. Oni su na trakama oko vrata nosili pištaljku, iglu za pletenje čvorova koja se koristila u pomorstvu i male noževe. Kako bi im uvek bili pri ruci i sigurni od slučajnog gubljenja, ovi predmeti su se nosili na isti način kao što mi danas nosimo svoje IDkartice, ključeve i telefone.

Identico držač za kartice zaposlenih je savršeno rešenje da vam kartica uvek bude jasno istaknuta i sigurna. Sastoji se od trake i uloška za identifikacionu karticu napravljenog od meke plastike. Kartica sa podacima određenog zaposlenog se stavlja u uložak, a potom kači na trakicu. Ovaj način nošenja je vrlo udoban, ali i praktičan. Kartica će uvek biti jasno prikazana, te će klijenti znati informacije o službenicima, a bezbednost u kompaniji biti na visokom nivou.

Identico je horizontalna futrola za karticu dimenzija 9.5x7.7 cm. U našoj ponudi možete pronaći ovaj držač u tri boje: plavoj, crnoj i crvenoj. Mogu se poručiti sa brendiranjem ili blanko, tj bez bilo kakvog brendiranja. Ukoliko se odlučite da Identico obeležite simbolima svoje kompanije kao što su logotip, naziv i drugo, mi to možemo uraditi kvalitetnom štampom u punom koloru. Za Identico se preporučuje da štampa bude u dimenzijama 8.5x5.5cm. Poručivanje držača za kartice ne iziskuje da odvojite mnogo novca, a značajno olakšava funkcionisanje svake organizacije. Cene drzača kartica su vrlo pristupačne, a njihova isporuka je brza. Mogu se poručiti iz bilo kog grada u Srbiji, ekspresno će stići na vašu adresu. Štamparija All In One obezbeđuje fantastičan odnos kvaliteta i cene svih svojih proizvoda.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Plava 35.128.20Crvena 35.128.30
Crna 35.128.10
Plava 35.128.20
Crvena 35.128.30
Cena bez PDV-a : --
SKU:35.128
Dodaj u korpu