Magneti od drveta

Ukras svake kuhinje su magneti. Oni mogu predstavljati uspomene sa putovanja, brendove, proizvode određenih kompanija i još mnogo toga. Magneti za frižider se mogu praviti od različitih materijala. Mi smo se potrudili da odaberemo one koji su najpogodniji za proizvodnju ovog proizvoda, a opet vizuelno veoma dopadljivi. Jedan od takvih materijala je drvo, pa su drveni magneti jako popularni. Naša štamparija za njihovo proizvodnju upotrebljava dve vrste drveta: topolu debline 3 mm ili 6 mm i lesonit debljine 3 mm. Oba materijala su veoma izdržljiva i otporna na delovanje svih spoljnih faktora. Lesonit je bele boje i na njemu se radi štampa magneta u punom koloru ili gravura. Ovaj materijal je idealan za štampu jer na beloj podlozi sve nijanse izgledaju veoma intenzivno i jarko.Topola ima prirodnu boju drveta i na njoj se takođe može raditi i štampa i gravura na magnetu.  Kada je u pitanju štampa preporučljivo je uraditi belu podlogu ispod kolor štampe kako bi se i kod ovog materijala obezbedio visoki kvalitet štampanog otiska. Najsavremenija tehnologija kojom raspolažemo omogućava da se magneti seku i ravno i konturno. To našim klijentima ostavlja prostora da budu kreativni i smisle najorginalnije magnete, koje ćemo mi izraditi. Takođe, nema ograničenja kada su dimenzije u pitanju. Kod izrade magneta od drveta, mi stavljamo na poleđini mali magnet u udubljenje koje smo prethodno napravili ili lepimo magnetnu traku. Oba ova načina izrade su se pokazala odlično, samo je pitanje šta vama više odgovara.

Kao jedan od lidera u ovoj delatnosti, mi se dugo bavimo proizvodnjom i prodajom magneta. Beograd je samo jedan deo našeg tržišta. Organizujemo isporuku svojih magneta u Novom Sadu, Nišu i drugim gradovima. Kada se spoje kvalitetni materijali, savremene mašine i naš tima stručnjaka, dobijaju se fenomenalni magneti. Cena im je vrlo pristupačna, a rokovi izrade kratki.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Topola 6mmLesonit 3mm
Topola 3mm
Topola 6mm
Lesonit 3mm
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARMAG0002
Dodaj u korpu