Kolor nalepnice za izloge

Kolor nalepnice za izloge viđamo svakodnevno na izlozima marketa, prodavnica i kladionica. Folija za izloge od koje se prave reklamne nalepnice, može biti mat ili sjajna. Štamparija All In One koristi vrhunske PVC folije u beloj boji koje su odlična podloga za štampu. Ove folije su izuzetno otporne, i mogu se oštetiti samo mehanički. Svoju najčešću primenu nalaze u izradi reklama za izlog. Osim imena i logotipa organizacije, kolor samolepljive nalepnice mogu da sadrže različite motive, slike, ali i tekst sa svim relevantnim informacijama. Ukoliko postoji potreba, mi pružamo usluge montaže za sve štampane folije iz naše ponude.

Naša savremena tehnologija omogućava digitalnu štampe folija za izloge u velikim formatima. Izuzetno je važno da štampani otisak na nalepnici za izlog bude vrhunskog kvaliteta. Uglavnom su u pitanju nalepnice velikog formata, tako da bi se svaki nedostatak jasno videti. Takođe, glavna svrha brendiranja izloga je da se vaša firma i delatnost predstavi u punom sjaju. Zbog toga nalepnica koja krasi izlog mora biti vrhunska što se tiče štampe i što se tiče dizajna. Ako nemate konkretnu ideju za reklamne nalepnice, naš tim iskusnih dizajnera je uvek tu da pomogne. Nalepnice za izloge izrađujemo u bilo kojim dimenzijama koje su vam potrebne. U zavisnosti od vaših preferencija ili želja, nalepnica je mat ili sjajna. Cena brendiranja lokala je vrlo povoljna, a rezultati koje će vam doneti su fantastični.

Danas je u većini privrednih grana izrazito jaka konkurencija. Treba iskoristi reklamni potencijal izloga i istaknuti svoju vrednost. To se najbolje može uraditi uspomoć nalepnice sa štampom u punom koloru. Smatramo da vaš izlog treba da oduševi svakog vašeg klijenta i da privuče oni koji to nisu, da postanu vaši klijenti. Izlog je prva slika kompanije za javnost. Ona se vidi i pre nego što neko uđe u vaše poslovne prostorije. Već pri prvom pogledu, ljudi moraju da se osete želju da saznaju više o vama. Iz tog razloga treba pametno birati štampariju za izradu nalepnica za izlog.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTSTO0003
Dodaj u korpu