Ukoliko se detaljno pozabavimo frazom „pop up“ iz naziva pop up pultova, te je prevedemo na srpski, dobićemo glagol „iskočiti“. Upravo ova reč opisuje namenu i način korišćenja ovih reklamnih štandova. Oni su privremene prodavnice i mogu „iskočiti“ gde god da je potrebno. Najčešće iskaču na sajmovima, izložbama, u šoping centrima i promentnim gradskim ulicama. Ovi promotivni pultovi obrazuju pop up prodajno mesto koje postoji privremeno. Ovakav način prodaje se pojavio devedesetih godina u Americi i postao prava senzacija zbog fantastičnih rezultata koje je donosio.

Kada svoje proizvode, znanje i iskustvo iznesete na sajam, vi ste u prilici da stupite u direktan kontakt sa velikim brojem ljudi. Tako prikupljate informacije o potrebama i željama koje postoje na tržištu, ali i predstavljate svoja rešenja za postojeće probleme. Korišćenje reklamnih pultova u šoping centrima i na ulicama donosi pomenute benefite i može se nazvati „radom na terenu“. Takođe, na ovaj način se povećava svest o vašim proizvodima kod ciljne grupe i gradi se brend. Upotrebom pop up štandova može se prodati veća količina proizvoda nego korišćenjem standardnih načina prodaje. To je zato što nam promotivni pultovi omogućuju da se približimo svojim kupcima. Proizvodi se pojavljuju na mestu gde ih kupci nisu očekivali. Zbog navedenih razloga prodajni štandovi su veoma popularni. Osim prodaje, oni se koriste i za promociju, kao i u informativne svrhe. Takođe su poznati pod nazivom info pultovi.

Easel promo pult je visine 82 cm i širine 189 cm. Karakteriše ga izuzetno jednostavna monataža gde se deo sa štampanom grafikom pričvršćuje za donju i gornju ploču uspomoć čičak trake. Obe ploče su od drveta i ofarbane su u elegantnu srebrno sivu boju. Fantastično će se slagati uz bilo koji štampani motiv na promo pultu. Cena uključuje konstrukciju promotivnog štanda, štampu u punom koloru izuzetnog kvaliteta i torbe za lakše nošenje konstrukcije i grafike.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPULT0011
Dodaj u korpu