Flajeri su jedan od najpoluranijih vidova promocije. Veoma su jeftini, a opet vrlo efektni. Idealni su za obraćanje širokoj populaciji jer vrlo jednostavno prenose poruke. Na njima ima sasvim dovoljno prostora da se firma predstavi u najboljem svetlu i zainteresuju potencijalni klijenti. Taj prostor treba upotrebiti na pravi način pa je vrlo bitan dizajn flajera i njihov kvalitet.

Naša štamparija je poznata po izradi najkvalitetnijih flajera u Beogradu. Štampu flajera radimo veoma dugo pa smo iskustveno spoznali koji materijali su najbolji za izradu flajera, koje mašine će obezbediti najpostojanije boje i kako da uštedimo svojim klijentima novac. Mi ih izrađujemo od papira različite gramaže kao što su kunstdruk od 80 gr, 130 gr, 150 gr i 170 gr. Kod štampe flajera radimo i njihovo savijanje ukoliko postoji potreba za tim, pa flajeri mogu imati dva ili tri dela. Kada su u pitanju dimenzije flajera, najšćešće dobijamo zahteve za izradu flajera A6 i A5 formata. Osim pomenutih formata možemo izraditi i letke u formatima A3 i A4  i takođe  u manjim dimenzijama kao što je 100X200 mm. Ukoliko se flajeri izrađuju u velikim tiražima i to od 1000 komada pa naviše, tu deluje ekonomija obima. U tom slučaju tehnika štampe je offset kod koje se usled povećanog obima prosečni troškovi po jedinici smanjuju. Ova tehnika štampe je iz tog razloga ekonomičnija, ali ima malo duži rok izrade. Kod manjih tiraža koristi se tehnika digitalne štampe i rok izrade je kraći. Minimalni tiraž za letke je 50 komada. Obe pomenute tehnike štampe su u punom koloru i obezbeđuju visoki kvalitet štampanog materijala na kome su sve boje intenzivne i vrlo postojane. Štampa može biti jednostrana ili obostrana. Od mnogih štamparija u Beogradu nas izdaja vrhunski kvalitet, kratki rokovi izrade flajera, cene koje su pristupačne i ljubaznost naših kolega. Mnoge uspešne saradnje su iza nas, a mnoge još uspešnije nam dolaze.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARFLA0001
Dodaj u korpu