Vizitkarte su neizostavan deo poslovne komunikacije, a štamparija All In One u Beogradu potrudila se da odgovori na svaki mogući zahtev kad je izrada ovog prezentacijskog artikla u pitanju. U našoj ponudi možete naći standardne vizitkarte izrađene od papira, ali i vizitkarte izrađene od ekskluzivnijih materijala, trajnije i elegantnije, poput drvenih i plastičnih vizitkaratica. Standardne vizitkarte su nešto što se svakodnevno viđa u poslovnom svetu, dok su plastične vizitkartice odličan izbor ukoliko želite da budete primećeni, jer pružaju efektnu reklamu i jedinstvenu prezentaciju kod poslovnih partnera i saradnika. Izbor određenog tipa vizitkarte zavisi od utiska koji želite da ostavite i cene koju ste spremni da platite, ali za koju god varijantu da se odlučite naša štamparija vam garantuje kvalitetnu izradu i vrhunsku štampu.

Izrada vizitkarti se odvija u našem proizvodnom pogonu i to od pažljivo odabranog materijala. Kada su plastične vizitkarte u pitanju koristimo beli ili providan juvidur debline 0,7mm. To je PVC materijal koji je izuzetno tanak, izdržljiv i felksibilan. Izrađujemo plastične vizitkarte dimenzija 83x57 mm, ali one mogu biti u bilo kom obliku i dimenzijama po vašoj želji. Štampa vizitkarti se radi jednostrano ili obostrano, ali kada je u pitanju providni juvidur preporučljivo je da štampa bude samo sa jedne strane. Cena vizitkarti je malo skuplja kada su pitanju plastične vizitkarte u poređenju sa papirnim jer je materijal izdržljivij, dugovečniji i bolji. Kada uzmete u obir sve štamparije koje izrađuju plastične vizitkarte u Beogradu, primetićete da mi obezbeđujemo odličan odnos cene i kvaliteta.

Online poručivanje i isporuka na kućnu adresu u bilo koji grad u Srbiji samo su neki od načina da se koriste naše vizitkarte u Novom Sadu, Nišu i drugim gradovima... Naš call center je tu ukoliko su vam potrebna pojašnjenja i dodatne informacije, a uvek nas možete posetiti u poslovnici i izložbenom prostoru u Beogradu i pogledati našu celokupnu ponudu.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Providna
Bela
Providna
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARVIZ0002
Dodaj u korpu