Transparentne folije

Transparentne folije su jedan od omiljenih načina brendiranja izloga, staklenih i drugih površina u firmama. To su providne PVC nalepnice za izloge na kojima se radi kvalitetna štampa u punom koloru. Folije za izloge su izuzetnog kvaliteta, savršeno prijanjaju na podlogu i postojane su vrlo dugo. Kada se fantastičnim karakteristikama materijala doda izvrsna štampa koja se radi na mašinama renomiranih svetskih proizvođača, kako produkt nastaju dugotrajne providne nalepnice za izloge.

Transparentne nalepnice sa štampom, naša štamparija proizvodi vrlo dugo i profesionalno. Njihovu dimenziju je moguće određivati na osnovu konkretnih potreba. Takođe, oblik nalepnica može biti sa ravnim ivicama ili sečen konturno po vašoj želji. Raznovrsne mogućnosti izrade providne folije za izloge kod nas podrazumevaju i korišćenje mat ili sjajne folije. Providne folije sa štampom su posebno zanimljive jer one ne prekrivaju podlogu potpuno. Kada želite da boje i tekstura materijala ostanu vidljivi, lepljenje providne nalepnice sa štampom su pravi izbor. Ukoliko se transparentne folije zalepe na izlogu one će sačuvati vidljivost. Providne nalepnice sa štampom su vrlo efektan i ekonomičan vid brendiranja objekta. Jednom kada se postave, one će donositi rezultate godinama.  Štampa na foliji podrazumeva štampu ilustracija, fotografija, logotipa, slogana ili samo naziva firme. Vrhunske providne folije koje nudimo i kvalitetnu štampu nalepnica treba iskoristiti kao odličan način da se obezbedi reklama koja će predstavljati vaše proizvode na pravi način. Mi radimo štampu na transparentnim folijama u Beogradu, ali svoje proizvode dostavljamo u bilo kom gradu u Srbiji po izuzetno povoljnim cenama.

U situacijama kada je jako teško ili neizvodljivo napraviti cut foliju (isečenu sa mnogo sitnih detalja ), preporučujemo korišćenje providne folije na kojoj če se uraditi kvalitetna štampa po želji. Takođe, moguće je da se ivice na štampanom motivu istaknu belom bojom. Dobija se isti efekat kao da je folija sečena, a proizvodnja i montaža reklamne folije su daleko jednostavnije.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTSTO0009
Dodaj u korpu