Transparentne kartice sa štampom su potpuna revolucija u svetu kolor ID kartica. One su proizvod vrhunskog kvaliteta napravljen od neobične, transparentne plastike. Na providnim karticama štampa se radi u punom koloru, a najčešće je u pitanju UV štampa. Kod providnih ID kartica preporučljivo je da štampanje bude jednostrano. Kada je u pitanju izrada kartica štampanje se vrši i na mat i na sjajnoj podlozi. Obe verzije su podjednako tražene, elegantne i efektne.

U našoj štampariji izradu providnih kartica najčešće poručuju hoteli i druge velike kompanije. Ovaj proizvod se koristi kao ID kartice za zaposlene, ali i u mnoge druge svrhe. Danas je trend da vizitkarte budu izrađene kao transparente, što smo takođe obuhvatili svojim proizvodnim asortimanom.  Transparetne kartice su često korišćene u velikim prodajnim ili uslužni lancima, koji poklanjaju svojim klijentima kartice za popuste i druge loyalty kartice. Skoro svaki hotel danas koristi kartice sa čipom umesto ključeva kako bi se podigao nivo bezbednosti. Svesni postojanja velike potrebe za karticama, štamparija All In One se potrudila da odgovori tako što izrađuje vrhunske plastične kartice sa štampom. Dimenzije kartica su 85x55 mm. Dugotrajnost i postojanost štampe na providnim karticama  je veoma važna. Iz tog razloga smo naš proizvodni pogon opremili tehnologijiom poslednje generacije koja pruža vrhunske rezultate.

Mi nudimo mogućnost personalizacije kartica što je fantastično ukoliko naručujete identifikacione kartice za zaposlene ili članove određenog udruženja. Kartice mogu sadržati čip od 125 Khz ukoliko je potrebno. Za loyalty kartice štampa na transparentnoj podlozi se po tehnici ne razlikuje od prethodno navedenih, a za njima postoji rastuća potreba jer ih mnoge kompanije koriste kao simbol lojalnosti brendu, pokušavajući time da nagrade svoje verne korisnike i stvore dugoročne i čvrste odnose sa klijentima. Uz vašu viziju proizvoda, stručnu pomoć naših dizajnera i kvalitetnu štampu kartica garantujemo finalni proizvod koji će odisati prefinjenošću, elegancijom i luksuzom.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu