Brendiranje kamiona

Prosečan vozač kamiona godišnje pređe do 180.000 kilometara. Dok prevozi robu sa jednog mesta na drugo, on prolazi kroz nekoliko zemalja. Nekada čak menja i kontinente. Ogromna razdaljina i ogroman kamion pružaju mogućnost da se reklamirate po svetu i to gotovo besplatno. Veliki reklamni potencijal i potreba za obeležavanjem vozila bojama i logotipom brenda, podstiču naše partnere da svoje kamione brendiraju. Oni su kao džinovski, pokretni bilbori koji su uvek pred očima klijenata. I dok su u saobraćaju i kada su parkirani, oni vrlo jednostavno komuniciraju sa širokom populacijom. Na ovaj način kupci vaših proizvoda dobijaju utisak da ste prisutni uvek i na svakom mestu.

Trajnost je najvažnija karakteristika folija za kamione. Korišćenje vrlo kvalitetnih samolepljivih PVC folija i štampanje na vrhunskim mašinama obezbeđuju da print traje do deset godina. Ova vrsta reklamnog materijala obezbeđuje dugoročne prihode od prodaje. Mi, u štampariji All In One, takođe radimo montažu i lepljenje reklamnih folija na vozilima. Važno je da se one kvalitetno zalepe kako bi dugo ostale pričvršene na kamionu i promovisale vaš brend dugo, dugo.

U zavisnosti od marke kamiona, naši dizajneri mogu osmisliti savršen dizajn folije za reklamiranje proizvoda i usluga. Treba kreirati reklame za vozila koje će brzo i lako zaokupiti pažnju velikog broja ljudi i lako preneti poruke.  Reklame na kamionima štampamo koristeći mašine najpoznatijih svetskih proizvođača, pa je savršenstvo štampanog materijala potpuno očekivano. Iz tog razloga naši klijenti uvek ponovo biraju da sarađuju sa nama. PVC nalepnice za kamione i druga vozila izrađujemo po vašoj želji u dimenzijama i obliku koji ste vi zamislili. U mogućnosti smo da prilagodimo oblik nalepnica i folija za vozila vašim potrebama. Uz visoku profesionalnost u brendiranju kamiona, cene nas takođe preporučuju. Cene reklama na kamionima su vrlo pristupučne za sve naše klijente i donose vrhunske rezultate u svakom biznisu.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTAUT0003

Kakav dizajn želiš?