Kažu da je vreme vrednije od novca. Možemo dobiti više novca, ali ne možemo više vremena. Iz tog razloga vreme koje imamo treba isplanirati i iskoristiti na najbolji mogući način. Neizostavni deo ove priče je svakako kalendar. Ovaj predmet nas informiše o vremenu i pomaže u planiranju budućih događaja. Svesni važnosti kalendara i njegovog  marketinškog potencijala, veoma detaljno se bavimo proizvodnjom ovog reklamnog premeta. Kreirali smo široku ponudu koja obuhvata magnetne kalendare, kalendare kartice, stone i zidne kalendare. Jednostavnije rečeno, ukoliko vam je potrebna izrada kalendara, sigurno radimo kalendare koji vam trebaju.

Magnetni kalendari su u trendu poslednjih godina. Naši klijenti ih često biraju zbog njihove dopadljivosti i vizuelnog efekta. Oni su vrlo korisni i u poslovnim i u privatnim prostorijama. Svakodnevno su izloženi pogledima raznih ljudi u čemu je njihova marketinška vrednost. Stoga su idealno mesto za štampu logotipa kompanije, slogana ili određenog proizvoda. Takođe, ukoliko ostavite svoj kontakt na kalendaru, vaši klijenti će uvek moći lako da vas dobiju.

Naša štamparija magnetne kalendare izrađuje na magnetnoj foliji od 350 mikrona. Izrada kalendara se uglavnom radi u dimenzijama 90x60 mm ili 100x150 mm. Takođe, ukoliko je vaša ideja da kalendar ima neke druge dimenzije, to je izvodljivo. Magnetne kalendare je moguće napraviti u bilo kojim dimenzijama. Kada je u pitanju štampa kaledara, u našoj štampariji ona se radi na mašinama poslednje generacije. Stoga, svojim klijentima možemo garantovati visoki kvalitet štampanogmaterijala. Magnetni kalendari se štampaju u punom koloru, pa sve nijanse budu vrlo intenzivne i postojane. Naše kolege poseduju visok nivo stručnosti. Oni svoje znanje i najsavremenije mašine kombinuju na pravi način kako biste  dobili savršen reklamni materijal. Takođe, ukoliko vam je potrebna pomoć u izradi pripreme za štampu kalendara, naše kolege dizajneri su uvek puni kreativnih ideja. Oni će vam rado predstaviti svoje predloge.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIKAL0003
Dodaj u korpu