Jedna od prvih stvari koje primetimo kada uđemo u auto je upravo jelkica. Pored toga što je ukrasni detalj u automobilu, ona širi divan miris. Nemoguće  da jelkica za auto ostane neprimećena. Iz tog razloga mnogi prepoznaju veliki marketinški potencijal u njoj pa je biraju kao mesto za svoj logotip ili slogan. Vozači je rado koriste kako bi osvežili vazduh  u svom automobilu. Uz dopadljiv dizajn jelkice ide i njen prelep miris, pa je ona dar za sva čula. Mirišljave jelkice su trajni način reklamiranja jer traju dugo i svakoga dana iznova predstavljaju određeni brend.

U štampariji All In One postoji široka ponuda reklamnih jelkica. Imamo toliko prelepih mirisnih nota da će vam biti vrlo teško da se odlučite. Vanila, kokos, trešnja, mix fruit, ocean su samo neki od mirisa koje nudimo. Ove note će vas odvesti negde daleko u tropske krajeve ili će vas teleportovati u zrele voćnjake. I kod oblika jelkice za kola vam ostavljamo potpunu slobodu izbora. Izrada je moguća u raznim oblicima i dimenzijama, pa se možete odlučiti za  oblik koji je karakterističan za vašu delatnost. Jelkice su bele boje kako bi štampa u punom koloru najbolje došla do izražaja. Boje su vrlo kvalitetne i postojane jako dugo. Štampa može biti urađena preko cele površine mirisne jelkice ili samo na nekom njenom delu. Takođe, možemo uraditi štampu sa obe stane ili sa jedne strane jelkice. Končić koji služi za kačenje jelkice je standardno bele boje ali to se može promeniti u zavisnosti od vaših ideja. Na osnovu svega gorepomenutog, složićete se da smo vam dali priliku da sami kreirate tačno ono što vam treba. Mi smo tu da sprovedemo u delo sve vaše ideje uspomoć najsavremenijih mašina kojima raspolažemo. U našem dosadašnjem poslovanju proizveli smo mnoge vrhunske jelkice za kola. Cena im je vrlo pristupačna, a kvalitet vanserijski.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARJEL0001
Dodaj u korpu