Proizvodni asortiman štamprije All In One iz Beograda obuhvata mnogo različitih modela držača za identifikacione kartice. Polazeći od potrebe savremenih kompanija i njihovih zaposlenih da ID kartica bude uvek istaknuta na vidljivom mestu, kreirali smo raznovrsnu ponudu u kojoj će svako pronaći idealan uložak za karticu.

Worker držač za karticu se izdvaja po tome što jedini ima fluorescentnutraku koja svetli u mraku. Okovratna traka je kombinacija neon zelene i sive reflektujuće trakice od poliestera koja se nalazi na sredini. Uložak za karticu je napravljen od meke plastike, potpuno je providan, pa se identifikaciona kartica može jasno videti sa obe strane. Osim što je vrlo praktično nositi karticu oko vrata u Worker ulošku, vrlo je korisno kao zaštita same kartice. Plastični uložak je vodootporan i sprečava habanje same kartice. Na ovaj način će štampa na kartici ostati postojana jako dugo, a boje jarke i intenzivne. Dimenzije plastičnog uloška za kartice su 13.4x8.3x0.6cm. Preporučena je direktna digitalna štampa na ulošku u dimenzijama 10.5x7.5 cm. Naša štamparija štampa držače za kartica metodom digitalne štampe u punom koloru jednostrano ili obostrano.

Pored čestog korišćenja u korporativnom životu, Worker držač za kartice se koristi i na seminarima i drugim manifestacijama. Namenu ovog proizvoda možete odabrati vi. Koja god kartica ili akreditacija se može staviti unutra, a držač će i te kako ispuniti svoju svrhu. Worker je odličan za događaje koji se dešavaju na otvorenom jer je vodootporan, pa štiti papirne akreditacije od kiše i vlage. Minimalna količina za poručivanje ovog proizvoda je 50 komada, a „plastiku za akreditacije“ kod nas možete poručiti uz same akreditacije. Naravno, svi proizvodi su dostupni našim klijentima širom Srbije jer postoji mogućunost isporuke na vašoj adresi. Sve informacije o izradi identifikacionih kartica za zaposlene i njihovoj propratnoj opremi možete dobiti pozivom na broj telefona ili još bolje da nas lično posetite u našoj poslovnici.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:35.134.41
Dodaj u korpu