Štamparija All In One iz Beograda je poznata kao pouzdan proizvođač i prodavac roll up banera. Naši rolo baneri po svim karakteristikama mogu da pariraju najkvalitetnijim banerima na svetu. Godine iskustva i generisano stručno znanje su učinili da se izrada banera kod nas podigne na izuzetno visok nivo. Osim kvalitetnog i dugotrajnog reklamnog materijala, mi možemo da ponudimo različite modele, dimenzije i varijacije na temu.

Kod reklamnih rolo banera, naša ponuda obuhvata čak četiri modela sa različitim dimenzija. Dimenzije banera 100x200cm spadaju među dva manja modela iz našeg asortimana. Međutim, reklama visine 2 metra i širine 1 m je sasvim dovoljno reklamnog prostora za bilo koji brend. Kvalitetna štampa na baner platnu ove veličine će lagano i brzo prenositi reklamnu poruku vašoj ciljnoj grupi.  Zahvaljujući dimenzijama, rolo baner se itekako ističe u prostoru i predstavlja sjajnu reklamu za bilo koju firmu. Jedna od najboljih osobina banera je upravo pomenuta karakteristika: pruža veliki reklamni prostor, a fizički ne zauzima mnogo prostora. Roll-up baner je dizajniran da ide u visinu, a štedi vaš izložbeni prostor ili poslovni prostor u prodajnom objektu. Zbog ove karakteristike može se koristiti bilo gde: na ulici, ispred lokala, u holu firme, u tržnim centrima, na bini tokom prezentacija, pored vašeg sajamskog štanda, bukvalno bilo gde.

Roll up banner je poseban i zbog izuzetne mobilnosti. Možemo slobodno reći da je to model reklame koji ćete za nekoliko sekundi spakovati u torbu, okačiti na rame i bez muke odneti do mesta prezentacije ili izložbe. Isto toliko vremena vam je potrebno za montažu rolo banera. Cena takođe preporučuje ovaj reklamni proizvod. Naime, u pitanju je veoma ekonomičan način reklamiranja, te je savršen za male firme i preduzeća sa ograničenim budžetom za marketing. Pozivamo klijente iz Beograda da nas posete u poslovnici, a klijente iz drugih gradova da nas kontaktiraju putem telefona ili mejla i da pogledaju naše proizvode na fotografijama i video materijalu. Prodaju roll up banera vršimo na teritoriji cele Srbije.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPROL0002
Dodaj u korpu