Instagram foto ram

Instagram foto ram je proizvod koji se može koristiti privatno – za proslave, venčanje, krštenje, rođendane, ali i za promociju brenda. Korišćenje štampanih ramova za fotografisanje će biti zanimljiv i sladak dodatak vašim svečanostima. Bilo da su u pitanju privatna ili poslovna okupljanja, upravo sa selfie ramovima nastaju najbolje fotografije, koje se čuvaju kao uspomene ili koriste u budućim promotivnim aktivnostima i kampanjama.

Prednost izrade foto ramova kod nas je što  pružamo usluge dizajna i pripreme za štampu, a onda uspomoć najsavremenijih mašina štampamo pripremljeni dizajn. To znači da se celokupni proces izrade dešava na jednom mestu. Kod ramova za slikanje izrada obuhvata prirpemu za štampu, sečenje i obradu materijala i samu štampu. Ukoliko počnemo od pripreme (kao što je i logično), na instagram ramu će se naći male kružne fotografije koje nam vi dostavite, kao i naziv profila koji vi želite, broj lajkova, komentara, opis fotografije itd. Svi ovi elementi su podložni promenama i prilagođavaju se konkretnoj želji klijenta.

Materijal za izradu foto ramova je foreks bele boje i debljine koju vi odaberete. Ovaj pločasti materijal je kod nas dostupan u obliku tanjih panela (5mm), pa sve do panela debljine 19mm. Proces sečenja foreksa se radi uspomoć CNC mašine prema nacrtu. Sečenjem foreksa na ovaj način dobijaju se kvalitetno obrađene ivice i izuzetna preciznost pri sečenju. Kod foto ramova se iseca središnji deo gde bi se na instagram feedu našla objavljena fotografiija.

Štamparija All In One iz Beograda Instagram frame za slikanje pravi u jednoj od tri standardne veličine. U našoj ponudi ćete pronaći Small Insta frame (400x600mm), Medium (600x900mm) i Large (900x1350mm). Naravno, dozvoljavamo svojim klijentima da sami odrede koja su idealne dimenzije njihovog rama od foreksa, a mi ćemo sa zadovoljstvom napraviti šta god oni zamisle i to po vrlo povoljnim cenama.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Foreks 6 mm beliForeks 8 mm beliForeks 10 mm beliForeks 15 mm beliForeks 19 mm beli
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu