Još jedan izuzento koristan reklamni materijal koji se upotrebljava tokom prezentovanja proizvoda i za brendiranje prostora je roll up baner.  U pitanju je samostojeći baner izuzetne praktičnosti koja je obezbeđena zahvaljujući mehanizmu za izvlačenje i uvlačenje baner platna. Baner  reklama se proteže u visinu, tako da neće zauzimati mnogo mesta u prostoru. To je važno jer tokom sajamskih prezentacija, učesnici imaju ograničeni prostor na raspolaganju. Rolo baner će uvek efektno predstavljati vaš biznis ističući se dizajnom baner reklame i njenom kvalitetnom štampom. Reklamni baneri spadaju među reklame velikog formata koje su apsolutno mobilne, a za njihovo montiranje je potrebno da izdvojite minut svog vremena. Baner se vrlo jednostavni izvlači iz aluminijumskog postolja. Ovakav mehanizam štiti štampanu reklamu od habanja i grebanja tokom transporta. Reklama na baner platnu će uvek biti na sigurnom, uredno savijena u mehanizmu i spremno će čekati da je izvučete i ponosno prikažete prisutnima.

Štamparija All In One izrađuje banere koristeći dugogodišnje iskustvo, bogato stručno znanje i vrhunske mašine za štampu. U izradi rolo banera koristimo izuzetno pouzdano i izdržljivo baner platno. Ono je fantastično kao podloga za štampu jer boje odlično prijanjaju, a štampani otisak zadržava sveže i jarke nijanse vrlo dugo. Pull up baneri su popularni i zbog cene njihove izrade i štampe. Naime, ovo je ekonomična reklama, a ipak vrlo učinkovita. Dimenzije banera, koje podrazumevaju 200 cm visine i 85 cm širine, jasno govore da će reklamni baner biti dovoljno veliki da prikupi sve poglede prisutnih.

Rolo beneri za prezentacije se svakodnevno upotrebljavaju od strane vrlo uspešnih kompanija. Međutim, mogu se koristiti i za brendiranje prodajnog mesta ili poslovnog prostora. Baner može upotpuniti enterijer vaše prodavnice i istaći određeni proizvod. Prodaja banera u štampariji All In One obuhvata teritoriju cele Srbije. Pozivamo klijente iz drugih gradova da proizvode poruče online, a oni će brzo stići na njihovu adresu.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPROL0001
Dodaj u korpu